3 augustus 2012 / FIT&RUNNING: en La Palma

Ik kan je vertellen. Hardlopen op La Palma werkt niet. Ik denk dat ├╝berhaupt hardlopen op vakantie voor mij niet werkt. Het is warm, je weet niet waar je heen moet, je wilt liever uitslapen of op het strand liggen. Ik geloof niet dat ik dat zo heel gemotiveerd kan doorzetten.

De tweede dag dat we er waren heb ik dus geprobeerd hard te lopen, maar aangezien de boulevard die daar ligt heel kort is, het dorp ieni-mini is en langs de wegen lopen een beetje gevaarlijk is, heb je amper plek om te rennen. Ik heb uiteindelijk de boulevard maar een paar keer op en neer gelopen, maar als je heel veel moe t lopen zou ik je het echt niet aanraden. En het is warm, ik kon lang niet zo veel lopen als normaal gewoon omdat ik het zo warm had. En dat om 8 uur 's ochtends.

De rest van de vakantie ben ik gewoon te lui geweest om te gaan hardlopen. De eerst ervaring was niet heel prettig en daar werd ik niet gemotiveerder van. En dan ook nog zo vroeg moeten opstaan. Als je mij de keuze geeft, slaap ik op vakantie toch liever een beetje uit en word ik daarna op mijn gemakje wakker. Stukje zwemmen, beetje rondslenteren. Nee, op vakantie rennen is dus niks voor mij.

En om het nog beter te maken zo, mijn conditie, ben ik op het moment van schrijven (28 juli) nog steeds niet meer wezen hardlopen. Sinds de 17e dus. Dat zijn al 10 dagen, en ik weet zeker dat het er morgen ook nog niet van komt. Ik ben afgelopen week al wel twee keer wezen sporten bij Curves, maar hardlopen ben ik gewoon echt nog niet gemotiveerd voor geweest. Ik weet het, slecht. Ik ga het waarschijnlijk deze maandag weer oppakken en we zullen wel zien hoe het met mijn conditie staat. Ik heb een heerlijke vakantie gehad en dat vind ik toch net iets belangrijker. 

2 opmerkingen

  1. Ik heb het ook een keer geprobeerd tijdens een vakantie Griekenland. Ik heb een flink stuk kunnen rennen, maar toen ik bij het strand belandde ben ik lekker de zee in gedoken.

    En dan was het ook 8 uur 's ochtends.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hardlopen en sporten uberhaupt op vakantie is moeilijk. Mij lukte het ook niet zoals ik me voorgenomen had. Maar vakantie is ook om te genieten dus het is niet zo erg.
    Maar nu moet je wel weer aan de bak natuurlijk. ;) Hup hup

    BeantwoordenVerwijderen