23 augustus 2012 / Lay-out + domein!

Eindelijk, eindelijk heb ik nu twee dingen die ik al heel lang wilde. Ik heb namelijk eindelijk een nieuwe lay-out en een eigen domein. Ik weet nog wel, toen ik net begon met bloggen, dat ik al graag een eigen domein wilde, maar mezelf daar nog niet 'klaar voor vond'. Dat was iets voor de bloggers die al heel lang bezig waren en ontzettend bekend en beroemd in het bloggerswereldje waren. Ik ben dat duidelijk niet, en wat heb ik nu? Ja ja, een eigen domein. Het domein vroeg ik een tijdje geleden aan, gewoon heel simpel bij Mijn Domein op aanraden van Angelina, waarover later weer. Ik begin nu met het goedkoopste pakket, zonder mailadressen, want dat heb ik niet echt nodig. Hij was vrij snel klaar en nu was het wachten tot mijn lay-out erop kwam en ik alles doorverwezen had. Dit wilde ik namelijk op dezelfde dag doen.

Mijn lay-out werd zo vriendelijk gemaakt door Angelina. Op haar blog plaatste ze een tijdje geleden een oproepje of er nog bloggers waren die een lay-out zochten en gebruik maken van Blogger. In mijn hoofd riep ik al heel hard ja, want een lay-out had ik al een hele tijd nodig.  Die van nu was standaard, niet mooi afgewerkt en gewoon niet echt mijn smaak. Maar dat ik zelf geen verstand heb van lay-outs werkt ook niet mee, dus dit was het perfecte aanbod. Angelina vroeg om een paar voorbeeld sites, wat kleuren, wat ik mooi vond. Ze is toen zelf aan de slag gegaan en heeft er dit prachtwerkje uit gecreĆ«erd. Het is echt precies mijn smaak. Mooi strak maar niet te hard, prachtige kleuren en vooral de header ben ik helemaal weg van. Ik ben er ontzettend blij mee!

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik nu gewoon als een 'professionele' blog eruit zie. Ik schaamde me er (natuurlijk niet!) nooit voor als mensen mijn blog lazen, maar ik baalde altijd wel een beetje van hoe hij eruit zag. Nu kan ik trots zijn op mijn blog, en daarnaast kunnen mensen dus gewoon bebjebenthe.nl intypen als ze mijn blog willen lezen. Hoe stoer is dat!

De komende tijd zullen jullie misschien nog wat kleine foutjes merken, dingen die nog veranderen, een paar dingen waar ik mee ga experimenteren. Als je iets tegen komt, wat niet werkt of mist, laat het dan in ieder geval even weten. Tot die tijd, lees mijn blog maar met extra veel plezier, want het ziet er nu gewoon stukken beter uit. Je kunt me dus vinden via bebjebenthe.nl

3 opmerkingen

  1. Gefeliciteerd met je eigen domein, leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Mooie layout, en gefeliciteerd met je eigen domeinnaam :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je nu je eigen domein en layout hebt! Ik herken inderdaad je twijfels in het begin. Ik vind mezelf er nu ook nog niet klaar voor. Maar eigenlijk wil ik het wel!

    BeantwoordenVerwijderen