8 augustus 2012 / Magic Mike

Over deze film is al heel veel gezegd. In principe hoef ik het verhaal volgens mij niet eens meer uit te leggen, zo vaak is het al beschreven. Mijn zusje en ik wilde hem toch wel erg graag nog even in de bioscoop zien. Bij eerdere bioscoopbezoekjes zagen we al de voorstukjes en het is toch wel echt een meisjes/vrouwen film. Gewoon, leuk. De laatste tijd gaan we wat vaker naar de film en dit was de enige film die op dit moment in de bioscoop draaide die we echt nog graag wilden zien. Doen dus.

Het verhaal gaat over Mike, die spaart om zijn eigen meubelbedrijfje te beginnen. Dit sparen doet ie met vele baantjes, waaronder strippen. Bij een ander baantje ontmoet hij Adam, die hij doopt als 'The Kid', en introduceert in het lekkere leventje van alcohol, drugs, geld en vrouwen.

Meer verhaal zit er niet in. Echt niet. Maar dat hoefde ook niet. We zaten in een hartstikke volle zaal voor een film die al bijna een maand draait, met alleen maar vrouwen. Ongeveer drie mannen dan niet meegerekend. Allemaal giebelen en lachen als er weer een wasbordje in beeld kwam. Precies zoals ik het van tevoren had verwacht.

Humor zit er wel in de film. Vooral Matthew McConaughey bracht wat lol in de film door zijn foute personage Dallas. Daarnaast was het vooral kwijlen bij Channing Tatums dansmoves en Alex Pettyfer zijn awkward maar leuke bewegingen.

Ik kan niet zeggen dat de film een geweldig Oscarwinnend verhaal is met geweldige acteerkwaliteiten etc. etc. maar hij is gewoon vermakkelijk. Gewoon leuk :)

3 opmerkingen

  1. Ik vond die film ook leuk!! Echt een vrouwenfilm inderdaad, maar zeeeeeer vermakkelijk haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, misschien dat ik hem eens bekijk op dvd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha de 'dansjes' waren natuurlijk zeer vermakelijk!

    BeantwoordenVerwijderen