14 augustus 2012 / Summer list

Door de zomer heen komen er zoveel inspirerende blogjes online. Iedereen heeft projectjes en extra tijd om dingen te bereiken. Ik raak hier vaak door geïnspireerd en ondanks dat soms al die ideeën wat overweldigend zijn, is het vooral erg leuk. Hier dus een lange lijst met inspirerende artikels maar ook leuke appartementjes of playlists.

1. how to have more confidence - ik ben nooit heel onzeker geweest, maar ik ken wel veel mensen die dit wel zijn en daarnaast kan ik de tips ook zelf toepassen. Het hele leven ziet er zoveel rooskleuriger uit als je er met een beetje zelfvertrouwen in staat!
2. #the50 things - gericht op hele creative mensen op zoek naar carrière (voor schilderkunst etc.) maar handig voor iedereen
3. Sunny & charmant appartement in Berlijn
4. ITEMFACTORY - geweldige Etsy store voor DIY's
5. Prachtige travel diary - ik wil van de winter misschien zelf ook een travel diary/journal gaan maken, van een van mijn eerdere vakanties. Dit vind ik echt een projectje voor de winter maar het lijkt me wel ontzettend leuk!
6. Wat te doen met alle notitieboekjes, omdat ik weet dat ik niet de enige ben die ALTIJD notitieboekjes koopt
7. Nog een prachtige travel diary!
8. Van die leuke airmail enveloppen, zo leuk voor het scrapbooken of gewoon het verzenden van post
9. Soep kan ook best in de zomer, vooral tijdens het courgette seizoen
10. Toen waren de bioscoopkaartjes nog 60 cent.. Was dat nu nog steeds maar zo!
11. Hoe schattig zijn deze lampjes!
12. Ik heb een tijdje mijn blogjes gewoon in mijn agenda geschreven maar zo'n blog planner werkt veel beter!
13. Alyssa eet de laatste tijd heel gezond en postte dit 'healthy' pannenkoeken receptje

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen