30 september 2012 / 1 jaar bebjebenthe!


Bron foto

Nadat ik gisteren las dat Vera Camilla's blog drie jaar bestond, besloot ik eens te checken wanneer ik mijn blog ook al weer gemaakt had. Wat blijkt? Het was maar een dag later, vandaag dus. Bebjebenthe is 1 jaar oud! Ik schreef mijn allereerste, korte artikel en nam het voornemen om binnen een jaar een domein te kopen, bebjebenthe.nl. Check! Ook wilde ik meer langere artikels gaan schrijven. Ja, ik heb een heleboel langere artikels geschreven maar er zitten ook kortere tussen.

Ik heb, met dit blogje meegeteld, 165 blogjes geschreven. Ik ben daar best tevreden over. Er zijn nog veel dingen die ik zou willen bereiken, over zou willen schrijven. Dat komt goed. Ik ga nu gewoon genieten van het blijven schrijven, dat is toch waarom ik dit het liefste doe. Daarom ga ik nu een appeltaart bakken, er lekker een groot stuk van eten en ook daar waarschijnlijk weer over schrijven. That's just how I roll. 

12 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met je eenjarig bestaan! haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Bebje! Ik lees al je blogjes altijd met plezier. enneh... mcht je nog een stukje taart over hebben, laat maar horen ;-) Liefs, Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Op naar het volgende jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Op naar het volgende jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen