5 september 2012 / Blog find: Free People

Pinterest is iets waar ik veel nieuwe blogs vind en ideeën op doe. Vaak wordt dit ook nog eens gecombineerd, en vind ik de ideeën op de blogs. Gisterochtend was ik op zoek naar iets leuks voor mijn haar en ondanks dat het gewoon los geworden is, kwam ik wel deze ontzettend leuke site tegen. Building 25,  Free People.

De site hoort bij een shop, het is een beetje een hipster shop. De kleding is wat aparter, 'vintage', duur. Het is dan ook niet echt een shop waar ik snel zelf iets zou bestellen, maar die wel leuk is om door heen te bladeren. De blog daarnaast is heerlijk. Met ontzettend veel DIY's, fashion, muziek, eten. Precies alles wat ik graag tegen kom op een site waar ik even door heen bladeren. Ik zou het wel kunnen vergelijken met een tijdschrift. Niet alles is even uitgebreid helaas, en niet alles is mijn smaak, maar de foto's zijn prachtig en de stijl is erg leuk, dit wilde ik jullie niet onthouden.

Een paar blogjes die ik erg leuk vond:

DIY American Flag Shorts

Easy Bun Tutorial - Three Ways

Mixtape DIY Case

FP office

3 Homemade remedies for split ends

Best New Music of Summer

Welke (voor jouw) nieuwe blogs lees jij graag? En in wat voor stijl blog jij, als je ook blogt?

1 opmerking

  1. Free People is leuk! Ik kende de blog al via de webshop (waar ik trouwens helaas nog nooit iets heb kunnen kopen, best prijzig inderdaad).

    BeantwoordenVerwijderen