9 oktober 2012 / 666 Park Avenue & Made in Jersey
Shy-Ann en ik bespreken altijd de nieuwste series samen, ze is net zo'n series-junkie als ik. Van de week zei ze dat ik 666 Park Avenue moest gaan kijken. Ik had hier al van gehoord, en het onthouden omdat Vanessa Williams er in speelt, maar waar het over ging en of ik het wilde kijken wist ik nog niet. Nu Shy-Ann zei dat het een goede serie was, spannend en raar maar wel leuk. Dus ik besloot hem gewoon maar te kijken. En halverwege de eerste aflevering wist ik al dat ik hem ontzettend gaaf vond. Het heeft een beetje een horror feeling, met schrikmomenten en een heel spannend verhaal. Na de tweede aflevering wist ik het zeker, ik ben fan! Het voelt gewoon als een doorlopende horrorfilm, met een goede achtergrond. Leuk!


Waar het verhaal over gaat? Weet ik nog niet zo heel goed. Jane en Henry verhuizen naar 'The Drake' omdat Jane daar een baan krijgt en vanaf dan gebeuren er allemaal freaky dingen. Er zit een historisch verhaal achter wat ik altijd erg leuk vind. Ben benieuwd naar wat er nog gaat komen.

Elke maandag te dowloaden.
Nog een andere leuke, nieuwe serie is Made in Jersey. Het gaat over een meisje uit Jersey (duh) dat als stage op een groot advocatenbureau in New York gaat werken. Daar moet ze zaken oplossen waarvan haar collega's verwachten dat het nooit zal lukken. De hoofdpersoon is erg leuk, een heel frisse persoonlijkheid binnen die wereld. Creatief denkend en origineel.


Waar ik wel bang voor ben bij deze serie is dat hij vrij snel standaard en eentonig wordt, maar tot de tijd kijk ik hem gewoon lekker.

Zaterdags te downloaden.

Ook andere nieuwe series welke we nu eindelijk weer kunnen kijken: Revenge (AWESOME! nieuwe afleveringen), Hart of Dixie, 90210, Gossip Girl (laatste seizoen!), Partners (ook een leuke nieuwe serie), 2 broke girls (een van de leukste series op dit moment), Switched at Birth, New Girl, Modern Family, Up all Night en The Vampire Diaries. Ja ja, het tv seizoen is weer begonnen, heerlijk!

Welke nieuwe series volgen jullie?

1 opmerking

  1. Ik volg ook een hoop series, en dan ook alles door elkaar heen :P

    True Blood (AANRADER!), Gilmore Girls, 90210, Dallas (nieuwe serie dan), GTST, Greys Anatomy...
    Er zijn nog een hoop series die ik heb liggen die ik (verder) wil kijken: Private Practice, Gossip Girl, Switched at Birth, Revenge enz..

    I love series!

    BeantwoordenVerwijderen