26 oktober 2012 / Favoriete muziek #1

Ik ben niet iemand die een hele unieke muziek smaak heeft, of zelf heel muzikaal is. Dit wil niet zeggen dat ik niet ontzettend veel en graag naar muziek luister. Omdat mijn stijl voornamelijk pop is, leek een lijstje met mijn favoriete muziek wel leuk. Nieuwe inspiratie op doen bij anderen vind ik altijd erg fijn. Misschien help ik jullie hiermee en vind ik het zelf ook een beetje leuk, dan zal ik het misschien vaker doen. Anders ook niet haha.
Ik kan wel linkjes of hele filmpjes gaan plaatsen, maar aangezien tegenwoordig iedereen wel met YouTube om kan gaan of Spotify heeft, leek me dat niet zo nuttig ;)

Op nummer 1 staat Paris (Ooh La La) waar ik echt, maar dan ook echt, verslaafd aan ben. Ik luister het liedje altijd meer als 5 keer per dag. Ik leerde het kennen via The X Factor USA waar Jennel Garcia (waar ik ook voor ben YAY) het zong. Eerst heb ik een stuk of 100 keer die versie geluisterd, waarna ik het origineel downloadde en daar nu verslaafd aan ben. Heerlijk beetje rock-y, sexy liedje.

Op twee staat I Knew You Were Trouble van Taylor Swift's nieuwe album Red. Het hele album is ontzettend goed, maar deze is tot nu toe wel favoriet. Het hele album is nog steeds redelijke country, maar ook veel meer pop en dance invloeden, erg leuk dus. En jullie moeten gewoon het hele album luisteren :)Op drie staat Sweeter welke ik eigenlijk al heel lang kende maar nu pas echt veel ben gaan luisteren. Daarna komt Pumped Up Kicks waar ik eerder al verslaafd aan ben geweest, en nu weer. Gewoon die een beetje freaky lyrics en dan die muziek. Heerlijk! Daaronder komt Lilac Wine van Miley Cyrus, een cover, welke ze een tijdje geleden op YouTube postte en hij is erg goed.

Weer daarna komt Reckoning Song waarvan de radio versie eerst ontzettend veel werd gedraaid, maar het origineel vind ik veel beter. Daarnaast luister ik niet heel radio dus voor mij is het liedje nog niet dood gedraaid (wat al wel is gebeurd bij Good Time, Call Me Maybe etc. etc.). Daarna komt een wat ouder liedje, Iris van The Goo Goo Dolls. Prachtig liedje wat iedereen wel (zou moeten) kent.

Op 8 staat Got Dynamite, een van mijn favo liedjes van Demi. Ook iets meer rock-y, vind ik wel lekker. 9 Crimes is een prachtig nummer wat ik leerde kennen door Pretty Little Liars, waar anders :) Als laatste ook nog Freaks, ook bij PLL leren kennen, en niet zo bekend. Beetje apart liedje, maar wel leuk om te luisteren, catchy.

En als laatste nog even dit nummer welke ik nog niet in iTunes heb maar wat ik tijdens de laatste aflevering van Gossip Girl hoorde (waar sowieso veel leuke muziek in zat) en direct zo iets had van JA die moet ik hebben. Dit is ook echt een liedje waar ik verslaafd aan kan raken.. 'We are girls ... like you' 

6 opmerkingen

 1. Geen slechte nummers heb je daar in je lijstje. : )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk ken ik maar de helft van die nummers en daar vind ik de meeste van ook wel tof om te luisteren :) Dus de andere helft komen vanavond of morgen zeker nog aan de beurt! Ik hou wel van een nieuwe nummers/muziek ontdekken, dus ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, tof! Die eerste (Paris, Ooh La La) kende ik nog niet, ik heb hem meteen even opgezocht op Spotify. Erg leuk liedje, i like!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke liedjes, ik ben dol op muziek het maakt mij vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk lijstje! Ik ga gelijk wat nummertjes uit je lijst luisteren op Spotify. Bedankt voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen