2 november 2012 / Art lovin'

Een tijdje geleden kwam ik deze ontzettend leuke webshop tegen met allerlei leuke prints voor aan de muur. Je kunt zelf het formaat kiezen en er is keuze uit foto's en tekeningen/schilderijen. Ik koos mijn favorieten uit.


Alle stukken die ik uit koos zijn heel fris, licht. In heel mijn interieur zou ik toch gaan voor lichte kleuren en een beetje die Scandinavische stijl. Daarom is nummer 4 ook niet perse een voor de hand liggend stuk maar ik vind het klassieke van de ballerina's erg leuk. Daarnaast vind ik het contrast tussen de blauwe en rode kleuren erg leuk. En nummer 1, hoe mooi zou deze zijn boven een lager kastje waarin tijdschriften liggen? Ik zie het al helemaal voor me. Nummer 3 past natuurlijk perfect in die mooie witte keuken, maar ook zie ik deze goed samen gaan met grijze kleuren. Nummer 2 zou in mijn toekomstige inloopkast komen, perfect omdat het echt een fashion plaatje is in mijn ogen. En waar nummer 5 zou komen.. Daar ben ik nog niet helemaal uit, maar ook dit frisse plaatje zal niet veel moeite kosten om ergens neer te hangen.

3 opmerkingen

 1. Wauw wat leuk zeg! Moet je daar veel verzendkosten betalen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas zijn de verzendkosten inderdaad vrij prijzig. Als je een gewone afdruk doet zijn de verzendkosten binnen de EU €12.80 en bij een kleine canvas €16.15. Ga je voor een grote canvas, dan ben je helemaal veel geld kwijt: €28.95

   Verwijderen
 2. Oeh, nummer 2 & 5 vind ik erg mooi! Ik hou zelf ook erg van een licht, Scandinavisch-achtig interieur. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, anders zou ik er denk ik wel wat willen bestellen. Leuke prints voor aan de muur zijn hier altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen