20 november 2012 / Did some shoppin' 3-10

Beloof ik om de rest van mijn aankoopjes later te posten omdat ik dan beter foto's kan maken, post ik nog zulke crappy foto's. Het is gewoon al zo vroeg donker! Ondertussen is het dus al anderhalve maand geleden dat ik met papa ging winkelen en hij mij verwende met twee nieuwe shirtjes, een nieuwe sjaal en ook nog een lekker flesje truffelolie (welke ik vergeten ben te fotograferen).Het rode shirtje heeft een ontzettend leuke hals en komt volgens mij van de VILA. Het hempje komt van de Vero Moda en is erg leuk voor onder een mooie blazer! De sjaal is eigenlijk veel grijzer en komt van de Vero Moda. Ik ben ontzettend blij met alles, heb het al regelmatig gedragen.

And I promise, volgende keer probeer ik weer betere foto's te plaatsen want dit is 100% niks.

2 opmerkingen