1 november 2012 / Layering

Ik merk dat nu het al een beetje kouder word, ik het deze winter ontzettend koud ga krijgen. Elke keer als ik op de fiets stap krijg ik al rillingen, terwijl ik toch al een winterjas + sjaal + handschoentjes draag. Alles kan nog net iets warmer, want ik heb meestal nog mijn dunne winterjas, dunnere sjaal en handschoenen i.p.v. wanten aan, maar wat als het nu dadelijk -10C wordt? Hoe ga ik dat overleven? Daar probeer ik een oplossing voor te vinden, maar ik denk dat laagjes toch wel echt de oplossing is. Dubbele panty's, panty's of zelfs thermoleggings onder spijkerbroeken, shirtjes onder blousjes onder jasjes, misschien zelfs dubbele sjaals. En daar had ik wat inspiratie voor nodig.


Mijn favorieten zijn de grote sjaals, daar ben ik echt fan van maar eigenlijk heb ik er nog niet zoveel. Ik heb één ontzettend grote rode welke echt mijn favoriet is. Als ik op de fiets zit en mijn hoofd erop leg, zou ik zo in slaap kunnen vallen. Zo lekker cozy! Maar een neutrale kleur of zo'n leuk streepje is ook nog wel welkom, dus daar ga ik nu naar op zoek.

3 opmerkingen

  1. Ik houuuuu van sjaals! Ik ben een echte koukleum dus ik kan echt niet zonder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa hier nog een fan! Ik heb nu ook een hele grote, daar kan je in wegkruipen haha. Succes met zoeken. Erg leuke blog trouwens

    BeantwoordenVerwijderen