6 november 2012 / Liefde voor Nike ♥

Als je tegen mij een jaar geleden gezegd had dat ik Nike ooit echt geweldig zou gaan vinden, dan had ik je heel hard uitgelachen. Nu zou ik het liefste alles hebben. Omdat ik sinds de zomer al niet meer hardgelopen heb (schaam, schaam) en het nu te koud is om in een kort broekje te lopen, bestelde ik op Wehkamp een legging. Ik wilde eigenlijk een shoplog doen met de spulletjes die ik zaterdag gekocht heb erbij, maar toen ik dit wilde fotograferen was het al te donker en zat alles ook in de was. Daarom besloot ik deze broek even snel te fotograferen (slechte foto's, helaas), omdat hij nu nog in de aanbieding is..Het is een niet te dikke, hele leuke hardlooplegging met een schattig winters printje. I love it! Hij zit heerlijk en ik heb meteen zin om te gaan hardlopen, wat ik waarschijnlijk donderdag ga doen, jeeh :)

Wil je hem ook? Hij is nu in de aanbieding bij de Wehkamp voor €27,96 i.p.v. €34,95. Bestel hem niet te groot: ik zit broeken meestal ergens tussen maat L en XL, en deze L zit precies goed. 

3 opmerkingen

  1. Wat leuk zeg! Ik zit er al een tijdje over na te denken om er ook eentje met een print te nemen, maar ik ben altijd bang dat het te overdreven/opvallend is, ofzo. Misschien toch maar eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen