2 december 2012 / Jatapasu - Vlijmen


Gisteren, in plaats van klassieke Sinterklaas avond te vieren, ging ik gezellig uit eten met familie. We wilden graag sushi eten en besloten naar Jatapasu in Vlijmen te gaan. Ik snap nog steeds niet zo goed waarom, aangezien in centrum Den Bosch al vier sushi-restaurants zitten, maar dit was ook maar een minuutje of 10 rijden en veel parkeerruimte.Aangezien het all  you can eat sushi was, was het concept en het menu vrijwel hetzelfde als de vele andere all you can eat sushi's door het land heen. Veel, lekker. De nieuwe Chinees/Indiër? Vrijdag eet ik waarschijnlijk weer all you can eat sushi, dan wel in Den Bosch, en het is wel altijd een beetje hetzelfde.Om toch nog een klein beetje inhoud toe te voegen aan dit blogje over dit sushi-restaurant; de bediening was redelijk, nog wat onwennig voor mijn gevoel, helaas zaten we een beetje op de tocht en de aankleding was leuk. Daarnaast was het eten dus ook nog lekker.En dan de foto's. Ik heb flink wat gespeeld met de instellingen van mijn camera, maar foto's maken in een donkere plek en dan het liefste zonder flits vind ik toch nog wel lastig.Ik vond het een hele gezellige avond, heerlijk (en veel) gegeten en gewoon lekker bijgekletst. 

5 opmerkingen

 1. Ze bieden wel allemaal hetzelfde, maar ze zijn niet allemaal even lekker hoor! Ik heb nu 2 verschillende restaurants geprobeerd en het heeft Shabu Shabu niet overtroffen... Die moet je dus eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben sinds kort verliefd op sushi. ZO lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's van het eten maar waar blijven de mensen die de sushi opaten?

  Groeten Opa & oma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. stuur eens een paar mooie foto's van deze
  mooie apparte en gaslagde avond
  groetem Opa

  BeantwoordenVerwijderen