11 december 2012 / Ordered: ASOS

Al een hele tijd zocht ik een leuk kerstjurkje. Ik had eerst al een heel leuk jurkje gezien, ook op ASOS, maar net toen ik deze wilde gaan bestellen, was hij uitverkocht in mijn maat. Toen ik gisteren eigenlijk heel erg veel moest leren maar 0 concentratie had, ben ik verder kerstjurkjes gaan zoeken. Ik kwam toen weer op ASOS terecht en zag meteen twee hele leuke jurkjes. En toen moest ik nog kiezen. Dit was de afvaller.


En dit jurkje is het wel geworden! Hij is van het merk Little Mistress, waar ik nog nooit van gehoord. Ze staan er volgens de site bekend om catwalk items te veranderen naar draagbare, vrouwelijke items die ook nog eens heel flatterend zijn. Ik viel voor het jurkje vanwege de kleur (cream/nude), het leukte bewerkte bustier en het poofy rokje. Ook bestelde ik nog een kettinkje in de sale mee, nu ik toch aan het bestellen was. Deze is van het merk Gogo Phillip, wat ik ook nog niet kende, en is gewoon een leuk extraatje voor als ik gouden sieraden aan heb. Het is gewoon van dat nep-zilver, dus heel lang zal hij wel niet mooi blijven, maar voor een euro of 5 wel leuk voor erbij. Nu is het nog wachten tot de items binnen zijn, ik ben heel benieuwd! Dan zal ik ook nog wel even een aan-foto maken :)

Jurkje, Ketting

7 opmerkingen

 1. Ah hij is superleuk, net een prinsessenjurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat superleuk! Dat ander jurkje is trouwens ook erg mooi, dus ik snap waarom je twijfelde. Echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat schattig en leuk! Jammer dat lichte kleuren mij nooit echt staan (of dat heb ik mijzelf gewoon aangepraat).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk!! Vind ze beide erg mooi, maar deze is misschien iets feestelijker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt een prachtig jurkje! Ik ben heel benieuwd naar een aan-foto! Cool!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een cute jurkje! Vind het kettinkje echt cute!

  BeantwoordenVerwijderen