18 december 2012 / XOXO, Gossip GirlGisteren airde in the US de allerlaatste aflevering Gossip Girl ooit. De allerlaatste. En ik ga niks spoilen, maar  deze serie verdient gewoon een plekje op mijn blog. Ik begon met Gossip Girl kijken zodra het op de Nederlandse televisie uitkwam. Ik heb toen seizoen 1 en 2 gevolgd en heb toen een tijdje niet gekeken. Zomer 2011 ben ik verder gaan kijken, tussendoor heb ik het altijd wel gevolgd qua nieuwtjes maar niet echt gekeken, en heb ik in een zomer seizoen 2 afgekeken, en daarnaast seizoen 3 en 4 gekeken. Ik was weer in de ban van Gossip Girl. Elke dinsdagavond was het de eerste serie die ik keek, ondanks dat de kwaliteit de laatste seizoenen wel wat minder was geworden. Over seizoen 6, het laatste seizoen, was ik tot nu toe dan ook totaal niet tevreden. Gelukkig was de laatste aflevering gewoon weer redelijk goed. Flashbacks, flashwards, het einde zoals ik het het liefste gewild had. En dan, Gossip Girl. Eindelijk onthuld. 

Gossip Girl was de eerste serie die ik van het begin tot het einde gezien heb, over gefangirld heb, over geroddeld, gelezen heb. Mijn eerste 'fan-girl' serie. Ik zal het missen.

You know you love me. XOXO, Gossip Girl.

2 opmerkingen

  1. Het is zo'n serie die ik soms helemaal zat was, maar ook gewoon niet kon missen. En nu is het afgelopen. Zo bizar. Ik ga vandaag de laatste aflevering kijken. Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb gisteren de laatste aflevering gekeken. Ik dacht echt HEEEEH!!?!

    BeantwoordenVerwijderen