25 december 2012 / Merry Christmas!


Hele fijne kerstdagen allemaal! Hopelijk voor jullie dagen met veel lekker eten, leuke mensen en veel cadeautjes! Ik begon gisteren kerst al met familie, en kreeg mijn eerste cadeautje al. Dat was Grey's Anatomy seizoen 6 dus ik ben er meteen gebruik van gaan maken voor het volgende kerstontbijt. Ik trok gisteren mijn jurkje aan wat jullie eerder al zagen, maar heb er nog geen foto's van gemaakt, dat komt morgen. Vandaag ga ik voor een rood jurkje! Ik ga nog even genieten van lekker eten en leuke mensen. Doe hetzelfde :)

18 december 2012 / XOXO, Gossip GirlGisteren airde in the US de allerlaatste aflevering Gossip Girl ooit. De allerlaatste. En ik ga niks spoilen, maar  deze serie verdient gewoon een plekje op mijn blog. Ik begon met Gossip Girl kijken zodra het op de Nederlandse televisie uitkwam. Ik heb toen seizoen 1 en 2 gevolgd en heb toen een tijdje niet gekeken. Zomer 2011 ben ik verder gaan kijken, tussendoor heb ik het altijd wel gevolgd qua nieuwtjes maar niet echt gekeken, en heb ik in een zomer seizoen 2 afgekeken, en daarnaast seizoen 3 en 4 gekeken. Ik was weer in de ban van Gossip Girl. Elke dinsdagavond was het de eerste serie die ik keek, ondanks dat de kwaliteit de laatste seizoenen wel wat minder was geworden. Over seizoen 6, het laatste seizoen, was ik tot nu toe dan ook totaal niet tevreden. Gelukkig was de laatste aflevering gewoon weer redelijk goed. Flashbacks, flashwards, het einde zoals ik het het liefste gewild had. En dan, Gossip Girl. Eindelijk onthuld. 

Gossip Girl was de eerste serie die ik van het begin tot het einde gezien heb, over gefangirld heb, over geroddeld, gelezen heb. Mijn eerste 'fan-girl' serie. Ik zal het missen.

You know you love me. XOXO, Gossip Girl.

11 december 2012 / Ordered: ASOS

Al een hele tijd zocht ik een leuk kerstjurkje. Ik had eerst al een heel leuk jurkje gezien, ook op ASOS, maar net toen ik deze wilde gaan bestellen, was hij uitverkocht in mijn maat. Toen ik gisteren eigenlijk heel erg veel moest leren maar 0 concentratie had, ben ik verder kerstjurkjes gaan zoeken. Ik kwam toen weer op ASOS terecht en zag meteen twee hele leuke jurkjes. En toen moest ik nog kiezen. Dit was de afvaller.


En dit jurkje is het wel geworden! Hij is van het merk Little Mistress, waar ik nog nooit van gehoord. Ze staan er volgens de site bekend om catwalk items te veranderen naar draagbare, vrouwelijke items die ook nog eens heel flatterend zijn. Ik viel voor het jurkje vanwege de kleur (cream/nude), het leukte bewerkte bustier en het poofy rokje. Ook bestelde ik nog een kettinkje in de sale mee, nu ik toch aan het bestellen was. Deze is van het merk Gogo Phillip, wat ik ook nog niet kende, en is gewoon een leuk extraatje voor als ik gouden sieraden aan heb. Het is gewoon van dat nep-zilver, dus heel lang zal hij wel niet mooi blijven, maar voor een euro of 5 wel leuk voor erbij. Nu is het nog wachten tot de items binnen zijn, ik ben heel benieuwd! Dan zal ik ook nog wel even een aan-foto maken :)

Jurkje, Ketting

2 december 2012 / Jatapasu - Vlijmen


Gisteren, in plaats van klassieke Sinterklaas avond te vieren, ging ik gezellig uit eten met familie. We wilden graag sushi eten en besloten naar Jatapasu in Vlijmen te gaan. Ik snap nog steeds niet zo goed waarom, aangezien in centrum Den Bosch al vier sushi-restaurants zitten, maar dit was ook maar een minuutje of 10 rijden en veel parkeerruimte.Aangezien het all  you can eat sushi was, was het concept en het menu vrijwel hetzelfde als de vele andere all you can eat sushi's door het land heen. Veel, lekker. De nieuwe Chinees/IndiĆ«r? Vrijdag eet ik waarschijnlijk weer all you can eat sushi, dan wel in Den Bosch, en het is wel altijd een beetje hetzelfde.Om toch nog een klein beetje inhoud toe te voegen aan dit blogje over dit sushi-restaurant; de bediening was redelijk, nog wat onwennig voor mijn gevoel, helaas zaten we een beetje op de tocht en de aankleding was leuk. Daarnaast was het eten dus ook nog lekker.En dan de foto's. Ik heb flink wat gespeeld met de instellingen van mijn camera, maar foto's maken in een donkere plek en dan het liefste zonder flits vind ik toch nog wel lastig.Ik vond het een hele gezellige avond, heerlijk (en veel) gegeten en gewoon lekker bijgekletst.