21 januari 2013 / delicious. foodbox

Een tijdje geleden bladerde ik de net binnen gekomen delicious. door en zag ik, naast natuurlijke een heleboel lekkere en nieuwe recepten, een aanbieding voor een foodbox. Voor slechts twintig euro kreeg je een grote doos met daarin een heleboel lekkere producten en ook nog een aantal wat oudere tijdschriften. Met mama besloot ik de kosten te delen en allebei tien euro te betalen. Toen het pakket binnenkwam was het dan ook een feestje om het uit te pakken. Ik was toch al vergeten wat er in zat en het was een soort surprise, spannend en heel leuk!

Dit is wat er in zat:
 • Een zak Tyrrell chips. Deze kende ik al, en vind ik wel lekker, maar vrij vettig waardoor ik er niet te veel tegelijk van kan eten omdat ik anders misselijk word.
 • Lassie Toverrijst. Hier hebben wij volgens mij nog niks mee gemaakt, maar het is natuurlijk gewoon rijst. Er zat wel een leuk rijst-receptenboekje bij.
 • Carbonnel olijfolie, komt altijd van pas!
 • Tons Mosterd, deze heb ik nog niet geproefd maar zal vast lekker zijn.
 • Peppersmith pepermuntjes. Deze vind ik heerlijk en 100% natuurlijk dus als ze op zijn zal ik zeker kijken of ik ze nog een keer kan kopen.
 • Geitenkaasstengels. Heerlijk bij soep!
 • Tikka Masala kruidenpasta. Staat nog in de kast om uitgeprobeerd te worden.
 • Marinade, ook deze moet nog uitgeprobeerd worden.
 • Tons Belze Mayonaise, ook deze moet nog geproefd worden.
 • Alpro Soya kookroom. Ik proefde eigenlijk geen verschil met gewone koeienmelkkookroom. Daarnaast ben ik niet perse fan van soja vanwege het feit dat er nog niet veel bekend is over de gevolgen, maar met mate zal het wel kunnen.
 • De thee heb ik nog niet geproefd, maar hij rook een beetje muffig, naar van die oude thee.
 • Ik ben heel benieuwd naar de Lemon Curd, dit heb ik nog nooit op maar het potje is al heel schattig!
 • Tijdschriften: delicious. puur (heel leuk!), flow mindfulness doeboek (beetje te spiritueel misschien), vt.wonen (altijd leuk!), Pink Ribbon magazine (mooi!)
 • Ook zat er nog een leuke delicious. boodschappentas en een cadeaubon voor Hello Fresh bij. Die laatste is alleen een beetje flauw, want de korting van 15€ lijkt heel leuk, maar je moet perse twee boxen ontvangen. Deze ging dus meteen de prullenbak in.
Ook zat er een lekker koekje in wat al meteen op was, voor de foto gemaakt was ;)

Al met al vond ik het een hele leuk box met veel producten die ik lust en zeker ga gebruiken. Zitten er veel producten bij die je niet zo leuk vind, dan is het misschien niet zo voordelig. Hij is hier te koop. 

2 opmerkingen

 1. Wat een leuke producten zitten er in zeg! Ik kende de delicious box nog helemaal niet, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lemon Curd is heel lekker, op bijvoorbeeld een scone :D

  BeantwoordenVerwijderen