22 januari 2013 / Gewonnen! Afternoon Tea

Afgelopen kerst was er op een van de leukste culinaire sites een hele reeks winacties. Een aantal dagen heb ik meegedaan en op oudejaarsavond kreeg ik een mailtje. 'Gefeliciteerd, je bent de winnaar van blahblah'. Wat was ik blij! Ik moest mijn adres mailen en een aantal dagen later kreeg ik prachtige post. Alles heel chique ingepakt met lint, een prachtige, met een chique sticker dichtgeplakte, envelop, een hele chique cadeaukaart. Het was officieel. Ik had een Afternoon Tea in het Amstel hotel gewonnen!Dit was namelijk de winactie aan welke ik meedeed en dus won. Een afternoon tea, wat een soort high tea is maar dan veel uitgebreider en met champagne! Ik kijk er nu al ontzettend naar uit. Als ik hoor wat er allemaal op het menu kan staan.. Cupcake, krakeling, een brownie-lolly, een salade! Alles klinkt zo ontzettend lekker. Daarnaast champagne, thee natuurlijk. Nu nog even snel een datum prikken (en beslissen wie er nog meer mee mag genieten van dit heerlijke uitje) en dan wordt het smullen! Natuurlijk maak ik foto's en blog ik er nog een keer over ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen