26 februari 2013 / FIT&RUNNING: I did it!

He he. Eindelijk, na een half jaar niet gelopen te hebben, heb ik gisteren weer hard gelopen. Het plan was rustig beginnen, 1 minuutje lopen, 1 minuutje wandelen, 2 minuutjes lopen, 2 minuten wandelen etc. etc. Maar toen ik eenmaal liep en het regende, moest ik mijn telefoon wegstoppen en kon ik niet mijn tijd bijhouden. Ik besloot dus maar gewoon te blijven lopen. Uiteindelijk liep ik gewoon door tot 5 km, ik ging zo lekker! Het voelde heerlijk en ik was (en ben) ontzettend trots naderhand.

De komende tijd wil ik dus weer om de dag gaan lopen. Misschien volgende keer wel met een schema, maar dat ligt eraan of ik daar zin in heb. We zullen zien, ik heb in ieder geval nu al weer zin om te lopen! Het enige nadeel is dat ik geen hardloopjasje heb, dus ik loop maar in een truitje. Hopelijk wordt het snel warmer en heb ik geen hardloopjasje nodig!

Naast dat ik dus weer ga hardlopen, wil ik eigenlijk ook nog extra gaan trainen met de Nike Training Club app. Het ziet er gewoon leuk uit, en daarnaast ook best vermoeiend. Ik moet het nog proberen, maar ik denk dat ik dit wel leuk ga vinden.

2 opmerkingen

  1. Wat goed van je zeg! Ik ga ook weer beginnen nu het niet meer zo vriest overdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Good job! Nu mag ook wel weer de zon ga schijnen! rent fijner

    BeantwoordenVerwijderen