19 februari 2013 / Liebster Award

Door Job van LoudNoises (leuke blog over vooral muziek, films etc. door een blogger die in Berlijn woont) werd ik genomineerd voor de Liebster Award. Deze heb ik al meerdere malen voorbij zien komen en is vrij persoonlijk, leuk om andere bloggers te leren kennen! Nu moet ik zeggen, dat ondanks dat ik al een tijdje blog, niet echt in het blogwereldje zit. Ik ken een aantal mensen, maar niet dat ik er heel veel mee om ga. Ik vind het wel grappig om te zien hoe hecht dat wereldje eigenlijk is!

Aan deze award/tag zijn een aantal 'regeltjes' verbonden:

01. List 11 facts about yourself
02. Answer the 11 questions given to you.

03. Ask 11 new questions for the bloggers you nominate for the award.
04. Choose 9 bloggers with 200 or less followers to nominate.
05. Go to each bloggers page and let them know about the award.
06. Thank the person who nominated you and link back to their blog.

Meteen toen ik dit las, had ik wel zoiets van *slik*. Ik volg namelijk volgens mij niet eens 9 'kleinere' bloggers. Ik volg de standaard grotere blogs, beautyblogs, foodblogs, persoonlijke blogs, maar vrijwel geen kleinere blogs. Daarom besloot ik meteen om niemand te taggen. Het is vrijblijvend om deze tag over te nemen, maar zelf taggen doe ik dus niet.

01. List 11 facts about yourself
- Ik ben ontzettend verslaafd aan cola light, weer. Als je mijn blog wat langer volgt weet je dat ik hier eigenlijk altijd verslaafd aan ben, en in fases probeer het minder of niet meer te drinken, maar cola light is echt mijn drankje, mijn ding.
- Sinds ik mijn iPhone 5 bezit, ben ik een beetje verslaafd aan alles bijhouden. WhatsApp, Twitter, Facebook, wat spelletjes. Ik probeer het tot een minimum te houden, maar het is wel heel verslavend en leuk hoor!
- Ik wil al een tijdje echt leren fotograferen, maar het komt er telkens maar niet van. Zonde, aangezien ik een goede camera tot mijn beschikking heb, maar zo ingewikkeld. Het komt wel, ooit, maar voorlopig zie ik het niet gebeuren.
- Op school lezen we nu Macbeth, en ik kan het echt niet waarderen. Ik ben sowieso niet zo'n Shakespeare fan, maar dit boek leest helemaal verschrikkelijk. Nu lees ik het maar hardop voor, het is immers ook bedoeld als toneelstuk, maar makkelijk is het niet.
- Ik kan vrij obsessief bezig zijn met dingen georganiseerd houden, maar ik kan ook lekker rotzooi maken. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je nooit iets kan vinden, nooit iets bij hebt. Wil niet zeggen dat ik dat altijd heb, maar het grootste deel van de tijd wel!
- Ik lees steeds minder tijdschriften. Tot kort had ik een abonnement op de Seventeen, delicious., Jamie Magazine, VOGUE en Glamour, maar daarvan zijn nu zowel de Seventeen, Jamie Magazine als de VOGUE afgelopen. Ik weet niet, de kwaliteit van tijdschriften wordt in mijn ogen steeds minder. Ik twijfel nog een beetje wat ik ga doen, maar ik ga sowieso een nieuw abonnement op de VOGUE aanvragen en daarnaast behoud ik ook sowieso mijn abonnement op de delicious. Jamie Magazine twijfel ik nog een beetje over. Heel leuk om te lezen, leuke recepten en Jamie is mijn ideale man alleen dan het liefste 20 jaar jonger, maar het is wel elke keer een beetje hetzelfde.
- Ik lus heel veel eten, er is weinig wat ik echt niet lus. Noem iets op en de kans is groot dat ik het lekker vind!
- Ik neem elke dag een nieuw flesje prik water mee naar school. Eigenlijk zou ik een fles moeten kopen die je gewoon kunt vullen, zowel geld besparend als minder milieuvervuilend, maar ik vind dit zo lekker makkelijk.
- Op tijd gaan slapen is voor mij ontzettend moeilijk. Ik kan vrij goed tegen weinig slaap en ben zowel een ochtend- als avondmens dus de behoefte om vroeg te slapen is vaak niet heel groot. Toch weet ik dat ik meer zou moeten slapen als gemiddeld 6 uur per nacht en probeer ik er wel heel erg op te letten.
- Ik hou ontzettend van mijn Moleskine notitieboekjes en agenda. Elke keer als ik een nieuwe pagina begin, kan ik er weer van genieten. Prachtig papier, mooie zwarte buitenkant (die wel steeds minder zwart wordt), handige indeling. Ik wil nooit meer iets anders!
- Na mijn eerst volgende tripje ga ik een travel journal maken! Mijn tantes zijn allebei heel actief met zulke creatieve dingen bezig en na wat tips heb ik besloten er ook eentje te gaan maken. Gewoon allerlei tripjes in één boekje, ringband, mijn stijl. Heb nu al zin om te kunnen beginnen!

02. Answer the 11 questions given to you.
1. Wat is het laatste nummer waarvan je kippenvel kreeg?
Dat kan ik me eigenlijk niet meer herinneren. Ik krijg niet zo snel kippenvel van mijn zoek (i.t.t. mijn vader, maar dat terzijde). Ik denk dat dat tijdens Les Misérables in de bioscoop was, prachtige muziek! Heb deze nu ook weer gedownload om gewoon lekker te luisteren.
2. Wat was het laatste concert dat je bezocht hebt? Was het een succes?
Dat was Symphonica in Rosso met Doe Maar, een aantal maanden geleden alweer. Ik vond het heel erg leuk! Ben blij als ik dadelijk weer naar concerten kan, festivalseizoen! Mis het wel een beetje..
3. Wat is je favoriete nummer aller tijden?
Wat is dit voor vraag, hoe moet ik nu kiezen? Op dit moment zou ik Paris (Ooh la la) van Grace Potter and the Nocturnals zeggen, maar over een week kan dat goed weer een heel ander nummer zijn.
4. Welke muziekstijl kun je echt niet verdragen?
Ik hou echt NIET van dubstep. Bah.
5. Als je een avondje uit mocht met een stripfiguur, wie zou je kiezen?
Ik lees vrijwel geen strips, behalve de Donald Duck, dus ik zou gaan voor Guus Geluk. Hopelijk straalt ie wat van zijn geluk over naar mij!
6. Wat was de laatste film waarbij je gehuild hebt?
Afgelopen vrijdag bij The Green Mile heb ik wel stiekem een klein traantje weggepinkt hoor! Prachtige film.
7. Brad Pitt of George Clooney?
Absoluut George Clooney, ondanks dat ie zo oud is. Brad Pitt is ook al oud, maar nu zo'n viezerik, ik kan gewoon niet voor hem kiezen!
8. Verdrietige vraag: Welk nummer zou je op je begrafenis willen horen?
Ten eerste wil ik absoluut niet begraven worden (bah, wormen!), maar gecremeerd. Daarnaast is dit niet één nummer, dit zouden wel meerdere nummers zou. Waar ik nu zo aan denk: For Sure van Krezip, State of Grace van Taylor Swift, California van Phantom Planet..
9. Welke film zou je op dit moment in de bioscoop willen zien?
Anna Karenina! Ik hou van historische films en al heb ik van deze film het boek nog niet gelezen, hij lijkt me prachtig.
10. Wat is je favoriete serie van dit moment?
The Carrie Diaries, zeker weten! Hij is zo ontzettend leuk. Lekker jaren '80, handsome boy (Austin Butler), lekker simpel. Ja, heel leuk :)
11. Burger King of McDonalds?
McDonalds.

Job, heel erg bedankt voor deze tag! Hopelijk vond iedereen het een beetje leuk om me zo weer een klein beetje beter te leren kennen.. Fijne dinsdag!

3 opmerkingen

  1. Guus geluk mag ook wel met mij op een date... hahaha, dan wint hij op de kermis de grootste knuffel voor me ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je antwoorden te lezen Benthe! Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen