8 februari 2013 / Tag: First things

Ik zag deze tag bij Soesja en vond het wel leuk deze over te nemen! Ik ben een beetje afwezig geweest de afgelopen dagen qua posten dus dit is even een mooie opvulling. De komende dagen gaan we (natuurlijk) carnavallen en zal er ook weinig zinnigs op mijn blog komen maar na de carnaval ben ik van plan het draadje weer op te pakken.

Eerste ding dat je doet als je 's ochtends wakker wordt
Ik heb sinds afgelopen dinsdag (eindelijk!) een iPhone dus op dit moment is het even op mijn telefoon Twitter, Facebook etc. checken. Daarnaast gebruik ik SleepCycle als wekker en kijk ik altijd even hoe ik die nacht geslapen heb. Over mijn telefoon zal ik ook nog wel iets posten de komende tijd :)

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat 
Hier zal toch vrij weinig anders, bij iedereen, komen te staan als omkleden? Dus ja, ook bij mij.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Meestal zet ik als eerste mijn computer aan en schenk ik iets te drinken in. Even rustig een half uurtje (of langer) niks doen en dan aan de bak met iets nuttigs.

Eerste auto
Dat duurt waarschijnlijk nog wel even! Maar een mooie eerste auto zou een Fiatje 500 of een Mini Cooper Cabrio zijn. Keep on dreaming! Het wordt waarschijnlijk iets goedkoops als een oud Polootje.

Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Toen ik 8 jaar oud was, zat ik achterin de auto en reed de groenteboer die voor ons stond naar achter, bam, op onze auto in. Ik kan me er niet heel veel meer van herinneren, behalve dat ik heel erg moest plassen en toen bij een mevrouw die daar langs de kant woonde naar de wc mocht en rozijntjes kreeg!

Eerste ding dat je later wilde worden als je groot was
Prinses! Eigenlijk zou ik dit nog steeds wel willen :)

Eerste keus qua drinken
Cola light, eigenlijk altijd. Soms ook gewone cola, koffie of ice tea. Oh en cassis vind ik ook heel lekker maar bestel ik bijna nooit!

Eerste keus dessert
Ik eet eigenlijk bijna nooit een toetje maar kan ijs heel erg lekker vinden. Als ik veel gegeten heb, vind ik gewoon een stukje echt pure chocolade bij de koffie vaak het lekkerste.

Eerste liedje dat in je opkomt
Op dit moment heb ik Dance Again van Jennifer Lopez in mijn hoofd, dus die eigenlijk. Ik weet niet hoe ik bij dit liedje kom, want ik vind het helemaal geen leuk liedje.

Eerste grote aankoop
Mmm, dat weet ik eigenlijk niet! Mijn nieuwe telefoon, maar daar heb ik eigenlijk vrijwel niks zelf aan betaald. Nee, verder kan ik me niks bedenken!

Eerste baantje
Ik heb een paar jaar geleden een blauwe maandag folders rond gebracht. Verschrikkelijk! Het betaalde slecht en ik haatte het heel erg. Nu werk ik in de afwas bij een eetcafé in Rosmalen en ondanks dat het werk niet super is, het is ook niet vervelend hoor, is het wel heel gezellig en verdient goed!

Eerste keer in een vliegtuig
Dit was in 2008, dus 5 jaar geleden, toen we naar Kreta op vakantie gingen in de meivakantie! Meteen daarna die zomer nog een keer naar Pisa en vanaf toen heb ik eigenlijk vrijwel elk jaar gevlogen. Ik heb helemaal geen vliegangst, stap in een vliegtuig alsof ik in de bus stap, en slaap heerlijk! Fijnste vakantievervoermiddel, vooral als je net zoals ik in de auto meestal wagenziek wordt.

1 opmerking

  1. Wat een leuke vragen zeg! :) En eerste autootje, het gaat denk ik vooral om die daarna hoor. Ik zit nou in een Peugeot 206 (of 205, weet ik veel ;) ) en hij rammelt aan alle kanten en valt stukje bij beetje uit elkaar maar was onwijs goedkoop en hij doet het nog steeds!

    BeantwoordenVerwijderen