27 februari 2013 / Wishing: Running Gear

Ik heb slechts weer één keer hard gelopen en toch heb ik al veel sites bezocht om hardloopkleding te bekijken. Alles is zo leuk! Het liefste zou ik een hele kast vol met Nike-hardloopkleding hebben, maar met die prijzen zit dat er niet in. We moeten het nu dus maar voor lief nemen met af en toe een Nike-saletje en voor de rest: H&M.

1. Deze broek heb ik al bij best wat rennende bloggers voorbij zien komen en al een tijdje staat hij op  mijn verlanglijstje. Als ik vrijdag met een vriendinnetje naar de stad ga, wil ik toch even kijken of ze hem bij onze H&M hebben. Hij is gewoon leuk en slechts €19,95
2. Dit leuke broekje is van Nike en nu in de uitverkoop. Ik heb al een ander broekje van Nike met hetzelfde model, alleen dan felgroen, en die vind ik heel fijn. Daarom wil ik deze ook wel graag hebben. Hij is nu in de uitverkoop te koop voor €23,95 in zowel roze als geel. De roze is ook erg gaaf, maar ik heb al zo veel roze..
3. Een hardloopjasje zal toch binnenkort wel gekocht moet worden. Met zulke temperaturen in een trui gaat wel, maar een jasje is toch wat prettiger, vooral met regen. Deze van de H&M is betaalbaar (€29,95) en.. roze ;)
4. Nog een Nike-sale item. Een gave, frisblauwe top. Toch geloof ik niet dat ik deze snel zou kopen, de prijs van €29,95 vind ik nog vrij hoog. Maar leuk is ie wel!
5. Deze lange hardlooplegging, weer van de H&M, ziet er zo comfy uit dat hij wel op mijn lijstje moest staan! Ook deze kost €29,95
6. Ik kan me niet voorstellen dat mensen zonder sport bh hardlopen. Het is zo veel fijner! Deze van de H&M vind ik heel erg leuk, maar ik weet niet of hij zat ondersteuning geeft. Ook even kijken in de winkel waarschijnlijk. 
7. Als laatste geen officieel sport-item maar een normaal, simpel hempje. Deze ziet er gewoon comfortabel uit om in te rennen, met een lekker dun stofje voor de zomer en kost maar €5,75. Daarnaast beschikbaar in een heel veel kleuren. Als ik ooit bestel bij Forever21, gooi ik er zeker één of twee van deze bij. Geel en die oranje denk ik. Of zwart. Of blauw. Mm...

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen