18 maart 2013 / Big Day app




















Ik heb mijn iPhone nu iets langer als een maand en ik ben nog steeds 100% verslaafd. Ik kan opeens alles! Alles dat ik tegenkwam op internet maar wat ik niet kon doen, is nu gewoon mogelijk. Zo ook deze app die ik al lang geleden op Soesja's blog tegen kwam. De Big Day App. Een app waarin je kunt bijhouden hoe lang het nog is tot x-gebeurtenis. En niets is leuker, behalve de gebeurtenis zelf, dan voorpret! Je voegt een mooie, lange foto toe en het aantal dagen en de app houdt fijn voor je bij hoe lang het nog is! Dit zijn de dingen die ik bijhoud.

Model United Nations
Nog drie dagen! Donderdagavond om 7 uur moet ik hier bij de McDonalds klaar staan om op weg te gaan naar Engeland :) We gaan met de boot vanaf Hoek van Holland en maandagavond komen we terug. Als je nog niet weet wat het precies inhoudt, kijk dan even hier! Ik zal er naderhand ook weer uitgebreid over bloggen, maar ik heb er ontzettend zin in. Nu ben ik dus ook druk bezig met vooruit werken, spullen pakken, voorbereiden.

Justin Bieber
Dit is niet iets waar ik me ontzettend op verheug, meer voor mijn zusje, maar dat wil ook niet zeggen dat ik er geen zin in heb. Gewoon een gezellig avondje, concertje. Daarnaast is Carly Rae Jepsen voorprogramma wat me ook wel leuk lijkt!

Parijs
Met school gaan we dit jaar naar Parijs en ik heb er zo'n zin in! Ik ben nog nooit naar Parijs, ├╝berhaupt Frankrijk, geweest dus ik ben heel benieuwd. Daarnaast lijkt Parijs me zo prachtig.. Al die verhalen van andere bloggers, het lijkt me heerlijk!

One Direction
Het volgende concert: One Direction. Niet in Amsterdam, maar in Oberhausen, met een vriendin. Ik ken niet heel veel muziek, die moet ik nog even leren, maar ik vind het ontzettend leuk en waarom zijn ze allemaal zo leuk? Om dat ook maar meteen gezegd te hebben: Zayn is favoriet. Maar Niall is ook wel heel schattig. En Harry. En Louis. En Liam. Gewoon allemaal ja!

Lana del Rey
En nog een concert, waar ik ook ontzettend naar uitkijk, is Lana del Rey :) Ik ben een hele tijd ontzettend verslaafd geweest aan haar eerste album en nog steeds luister ik het graag. Het tweede album ken ik nog niet zo goed, maar het is echt zomermuziek dus dat komt als het dadelijk wat warmer is wel weer!

17th Birthday
Dit jaar weer een jaartje ouder.. Niks bijzonders, maar een verjaardag is toch altijd leuk!

Ik heb dus nog zat mooie dingen in het vooruitzicht en ben op dit moment helemaal hyper over Engeland! Dit is alles wat nu vast staat, maar er zullen vast nog wat leuke dingen bijkomen de komende tijd.

2 opmerkingen

  1. Deze app is inderdaad geweldig! Ik klik er zeker elke dag een keer op!

    BeantwoordenVerwijderen