21 april 2013 / Disneyland Parijs

Zo ben je nooit in Parijs geweest, zo ga je twee keer in twee weken tijd. Al is Disneyland niet echt centrum Parijs, ik ga mooi wel! Iets meer dan een weekje geleden heb ik eindelijk officieel geboekt met een vriendin. We besloten voor Disneyland Parijs te gaan, in plaats van een 'zuipvakantie' naar Blanes, Lloret etc. We wilden gewoon graag iets wat we echt leuk zullen vinden! Dus nu ga ik met Evi van 6 t/m 9 mei naar Disney!We wilden eigenlijk in Hotel Kyriad verblijven, maar omdat we nog wat dingen moesten regelen waren we helaas te laat en was die uitverkocht. Nu verblijven we in een ibis hotel, vlakbij Disneyland, slechts een treinstation ervandaan. Ook geen probleem dus! Verder is alles geregeld; we gaan met de bus vanaf Eindhoven naar Parijs heen. 's Nachts. Dan komen we 's ochtends in Parijs aan, nemen we de trein naar ons hotel/Disney. Daar droppen we ergens onze bagage en beginnen we aan ons eerste dagje Disney. We hebben in totaal voor 4 dagen een kaartje, dus elke dag, en 9 mei 's avonds gaat de bus weer terug vanuit Parijs. Ik heb er zin in!

Ik ben nog nooit in Disneyland geweest en ben heel benieuwd. Ik hou ontzettend van de Efteling, eigenlijk vooral om de sfeer, dus ik gok dat ik Disneyland ook leuk ga vinden. Ben benieuwd! Attracties, sfeer, maar ook kleine details als onderhoud. Het weer is natuurlijk belangrijk. Spannend, maar leuk! Wat zijn jullie favo Disneyland dingen? Waar moet ik een keer eten? Laat het me weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen