7 april 2013 / FIT&RUNNING: Doing awesome!



Al meer als een maand niet meer ge-update, maar dat betekent niet dat het niet goed gaat! Want dat gaat het wel! Het sportgedeelte iig. Het eten daarentegen... Maar je kunt niet alles hebben :)

De afgelopen twee maanden heb ik redelijk continu hardgelopen, vrijwel altijd minimaal twee keer per week. Een enkele onderbreking door MUN, maar voor de rest heb ik het goed volgehouden. Het ging soepel, ik heb mijn langste afstand ooit gelopen (6,35 km), snelste gemiddelde tijd (7'16"/km) en ook kortste run (2 km). Wel heb ik me geen een dag aan mijn schema gehouden en afgelopen maandag voelde ik dat opeens. Mijn scheen deed pijn. Ik doe het nu dus wel weer volgens schema, vandaag liep ik daardoor maar 2 km in 15 minuten. Heel makkelijk, maar ik wil wel een blessure voorkomen.

Sinds deze week doe ik ook mee aan de challenge van Annemerel, Fit for Summer! Wekelijks is er een challenge  waar al zo'n 500 mensen aan meedoen. Afgelopen week was de challenge 5 x 30 minuten Cardio. And I did it! Ik heb drie keer hardgelopen en twee keer thuis gesport met filmpjes van YouTube (Blogilates).   Voor de komende week is de bedoeling om elke dag minimaal 2 liter water te drinken en de rest te laten staan. Geen frisdrank dus, en ik ben nog steeds zwaar verslaafd aan cola light. Maar ik ga het proberen!

De komende tijd ga ik dus weer goed mijn best doen, en natuurlijk proberen gezond te eten, maar dat is niet mijn beste kant. Let's do this!

3 opmerkingen

 1. Goed bezig :)
  Ik heb net 11 km gelopen/hardgelopen heeeerlijk voelt dat!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe ook mee met de challenge! Toevallig heb ik er vandaag een update over geplaatst. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig zeg! Ik kom steeds niet verder dan 8km (maar dat gaat me voor de zomer nog lukken hoor!).

  BeantwoordenVerwijderen