8 mei 2013 / Chef'Special @ Bevrijdingsfestival Den Bosch

Voordat ik naar Disneyland vertrok, was het nog tijd om even een stukje Bevrijdingsfestival mee te pikken en dan in het bijzonder Chef'Special. Ik had ze al twee keer eerder live gezien en weet gewoon wat voor feestje het is, dus hiervoor maakte ik even vrij tijdens mijn voorbereidingen voor Disneyland. Rond kwart over drie kwamen we aan, en ondanks dat het concert al om half vier begon, konden we recht voor het podium gaan staan.


Ze begonnen stipt half 4 na het aansteken van de vlam, en speelden heerlijk een half uur hun grootste hits plus een liedje wat ik nog niet ken, ik gok dat ie iets met Carnaval heet? Heel leuk in ieder geval! Ik weet niet wat het is, maar Chef'Special is gewoon live zo heerlijk. Ze weten me weer te vermaken en geven zoveel energie! Daarnaast zijn ze natuurlijk stuk voor stuk leuk om te zien, en tja, het totaal klopt gewoon. Heerlijke festivalmuziek, vermaak van het publiek, alles is zo fijn!

Allebei de keren dat ik ze gezien had, was het meteen naderhand van JA ik wil ze nog een keer zien. En nu heb ik dat gevoel dus weer! Ik kwam wel een concert tegen in Bergen op Zoom, maar dit is een donderdag, de 30e, en de dag ervoor heb ik net het Lana del Rey concert gehad, dus dat gaat hem niet worden. Hopelijk komt er gewoon binnenkort een nieuw album uit inc. clubtour, dan kan ik mooi een paar concertjes bezoeken :)
1 opmerking