6 mei 2013 / Paris, jour 3

Deel 3 van mijn 3 blogjes over de geweldige tijd die ik in Parijs heb gehad.

Vandaag ging het opstaan zeker niet zo makkelijk als de twee dagen ervoor. Je kunt merken dat je van zoveel lopen en nieuwe indrukken toch wel moe wordt. Gelukkig hadden we nog een leuke dag in het vooruitzicht; Musée Jacquemart-André. Ook hier waren al presentaties over gedaan, niet door mij, maar ik had er zin in!

In het museum mochten we geen foto's maken, maar het was prachtig! Je liep echt door een woonhuis, met salons, prachtige kamers, vol met kunst. We hadden een audiotour en de sfeer van die tijd werd echt goed gecreëerd  Er was ook zo'n trap die uitkwam in de binnentuin waar wij natuurlijk even gracieus van af moesten lopen. De sfeer was echt wauw. Prachtig museum!

Als laatste gingen we naar de wijk La Défense en de Grand Arche. Dit vond ik niet heel bijzonder of mooi, maar hier konden we nog even wat eten voordat we alweer naar de bus moesten. Heel jammer, want de trip zat er al weer op!


De busreis naar huis ging een stuk sneller, waarom weet ik niet, maar geen ramp! Ik heb wat geslapen, gelezen, gewoon lol gehad en heel snel waren we al weer in Nederland, helaas.

Ik heb ontzettend genoten van dit reisje met school en wil snel terug naar Parijs, want het heeft mijn hart wel gestolen! Gelukkig ben ik als dit blogje online komt al in Disneyland, vlakbij Parijs dus, en hopelijk is het volgende reisje binnen een jaar. Paris, je t'aime.

2 opmerkingen