21 juni 2013 / Best new series

Yes, up and bloggin' again

Zomervakantie, dat betekent nieuwe series bij ABC Family. Elke zomer beginnen daar een aantal nieuwe series, zo ook Pretty Little Liars en Jane by Design een  paar jaar geleden, maar ook Gilmore Girls is een ABC-hit. Ook dit jaar zitten er weer een aantal series bij die ik zeker begin met kijken, en vaak ook leuk vind.Twisted

Twisted gaat over een jongen, Danny Desai, die net vrij gelaten is uit de jeugdgevangenis en nu weer in zijn oude woonplaats gaat wonen. Hij heeft zijn tante vermoord en Jo (links) en Lacey (rechts) waren op dat moment zijn beste vrienden, degene die er als eerste achter kwamen. In de serie volg je hoe moeilijk het is om op een normale manier weer te worden opgenomen in hun gemeenschap, maar ook probeert Danny geheim te houden waarom hij nu eigenlijk zijn tante vermoord heeft. Als er dan nog een moord binnen de stad valt, is hij natuurlijk meteen de verdachte.. De serie is een beetje mysterieus, maar wel echt een teen-serie dus ook boy troubles en bitchy meisjes. I like!The Fosters

The Fosters zou wel eens een van mijn favoriete nieuwe series kunnen worden! Het gaat over een gezin, met twee moeders, één biologisch kind van de blonde moeder en een tweeling die geadopteerd zijn. Als Callie dan tijdelijk opgenomen wordt in het gezin, wordt het helemaal bijzonder. Ze heeft een nogal veelbewogen verleden, met tijd in de gevangenis en in vele pleeggezinnen. Ze brengt heel wat roering in het gezin! Het leukste aan deze serie vind ik de niet-standaard familie, maar ook het verhaal is gewoon heel leuk. En Brandon (links) is heel leuk om naar te kijken ;)


Camp
(NBC)

Deze serie is nog niet begonnen (10 juli), maar ik denk dat dit zeker een serie is die ik wil gaan kijken. Volgens de beschrijving volg je het leven van de begeleiders van een zomerkamp. Zo'n typisch Amerikaans 'summer camp' lijkt me ontzettend leuk, dus ik ben heel benieuwd naar de eerste aflevering!

Verder is Pretty Little Liars weer begonnen, wat toch een van de leukste series blijft! Ook Switched at Birth heeft nieuwe afleveringen, dus zat leuks :) Zijn er verder nog series die ik deze vakantie zou moet gaan kijken? En welke series begin jij aan nu je wat meer tijd hebt?

1 opmerking