27 juni 2013 / Ik ben een eindexamenleerling.

In het kort: ik ben over naar atheneum 6! Ik kan er hele lange introductie voor schrijven, maar that's the way it is. Ik heb dit jaar niet heel moeilijk gevonden. Ik heb er ook niet zo heel veel voor gedaan. Ja, tuurlijk heb ik echt wel af en toe wat meer aan een verslag gewerkt of wat huiswerk gemaakt, maar ik heb dit jaar nooit hoeven stressen over voldoende komen te staan en ik ben geen moment bang geweest dat ik zou blijven zitten. Ik heb het gewoon best makkelijk op school. En dus ben ik over naar atheneum 6.Ik ben niet helemaal tevreden over mijn rapport. En dan wil ik echt niet zeggen dat het een slecht rapport is, maar meer omdat ik weet dat bijvoorbeeld wiskunde wel een 7 had kunnen zijn (en dat is alleen een 6 omdat ik niks voor het laatste proefwerk had gedaan). Maar het is absoluut geen slecht rapport en ik ga er gewoon voor zorgen dat ik volgend jaar een nog mooiere eindlijst heb.

Want dan ben ik dus eindexamenleerling. Ik ben er niet bang voor, ik weet dat ik het best kan halen, maar toch is het een beetje eng. Gelukkig heb ik nog een hele vakantie om er niet aan te denken. 

6 opmerkingen

 1. Van harte gefeliciteerd, wat een mooie prestatie. :) En dat je voor sommige vakken geen 100% inzet hebt gegeven, moet je maar zien als een cadeautje aan jezelf. Ontspannen het jaar doorkomen is een fijne luxe!

  Ik zie nu trouwens dat je op 't Pierson zit, mijn lief heeft daar ook gezeten. Leuk toeval!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :)
   Hihi goeie school! Alleen maar leuke mensen ;)

   Verwijderen
 2. Wat goed dat je over bent naar 6 Atheneum! Mooie cijfers heb je! En ik zie dat je in den bosch op school zit, ik kom de laatste tijd steeds vaker bloggers tegen die in in de omgeving van den bosch wonen/ op school zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, leuk he! Tijd voor een bloggermeet?

   Verwijderen
  2. Inderdaad! Zat ik ook aan te denken! (:

   Verwijderen
 3. Ik vind dat je een prachtig rapport hebt! Geen een onvoldoende, zelfs een paar achten. Dat wiskunde nu een 6 is in plaats van een 7 maakt toch niet heel erg uit? Als je met deze lijst je eindexamens in zou gaan, zou je waarschijnlijk wel slagen!

  BeantwoordenVerwijderen