2 juni 2013 / Lana's Night

Afgelopen woensdag was het zo ver. Na eerst een wiskunde herkansing gehad te hebben (die ik net zo goed niet had kunnen maken, want een hoger punt komt er toch niet uit) en al heel de dag gehoord te hebben hoeveel mensen er al waren (thanks Shenyce!), was ik blij dat we rond een uur of 5 eindelijk in Amsterdam aankwamen. We werden heerlijk luxe getaxied dus geen treinstress. Snel wat eten gehaald en toen was het tijd om in de regen te wachten.


Na anderhalf uur buiten verregenen en ontzettend duwen (jezus, wat een duwpubliek) was het tijd om eindelijk een plekje te zoeken. We stonden best vooraan, gesplitst want Pauline had een beter plekje en is niet te lang, dus bleef daar staan. We deden in de rij, met wat leuke mensen, nog een woordspelletje en na nog anderhalf uur wachten begon het voorprogramma. Kassidy, een Schotse band met daarin de vriend van Lana. De muziek was wel leuk, goed vermaak, en het betekende dat Lana eraan kwam :)

Ze was wat aan de late kant, maar ze maakte meteen alles goed door gewoon dat podium op te lopen. Ze is gewoon een soort engel, prachtig. Daarnaast dook ze na twee regels gezongen te hebben meteen het podium af om al haar fans die vooraan stonden te begroeten, heel intiem. Wat dan wel weer een minpuntje was voor de mensen die verder naar achter stonden, maar ik vond het heel lief. Het hele concert door heeft ze me betoverd en vermaakt. De afwisseling was goed, van een wat bekender tot niet bekend nummer, een iets somberder naar een vrolijker nummer, van de hele zaal erbij betrekken tot voor met het publiek bezig zijn. Daarbij moet ik wel zeggen, dat ze denk ik nog steeds een 'kleine zaal'-meisje is, in plaats van een vijfduizend man publiek.
Ze heeft een hele aparte manier van optreden. Heel intiem, schattig maar toch ook sexy. Dit is misschien niet wat je verwacht, maar wel heel erg leuk. Alles werd ondersteund door het prachtige decor. Het enige minpuntje bij dit concert vond ik, en daar is vanuit Lana zelf niks aan te doen, de sfeer. Een heel agressief, duwerig publiek. Jammer!

Deze avond draaide gewoon helemaal om Lana. Ze was goed, ze was mooi, ze was zo dichtbij en zo leuk in real-life. Ik heb ontzettend genoten.

En oja. We hebben de set list :)

5 opmerkingen

 1. Gaaf! Je hebt het ook goed beschreven, lijkt me echt een leuk optreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed geschreven, klinkt echt als een goed optreden. Jammer dat ik 'm gemist hebt, hoewel ik niet echt fan van Lana ben, maar het optreden klinkt gewoon heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je daar geweest bent! Zelf ben ik niet echt fan van haar maar als je iemand zo tof vind is het altijd feest om naar een concert te gaan :D!

  Als je het leuk vind; upload dan vandaag je 3 favo artikelen die je afgelopen week geschreven hebt in mijn linkparty! Je mag hier vandaag vrij reclame maken inclusief een link en een foto naar jouw blog! Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te feesten!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een geweldige avond! Lana lijkt me erg gaaf om een keer live te horen. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen