5 juli 2013 / Book Depository shoppin'Als nerd die ik eigenlijk toch wel ben, want kom op, wie houdt er zoveel veel lezen en is streberig op school, bestelde ik als rapportcadeautje van mama natuurlijk boeken. Niets zo fijn als een Book Depository bestelling, want waar anders koop je voor iets meer dan 25€ 5 boeken? Heerlijk, nieuw papier! Mijn boekenvoorraad is de laatste tijd flink aan het slinken en het werd tijd voor aanvulling. Ik bestelde het volgende:

- Hamlet (Shakespeare). Mijn eerste Shakespeare-ervaring was niet wauw. Ik las afgelopen jaar Macbeth voor school. Ik weet niet, ik kon er niet echt inkomen. Aangezien ik volgend jaar sowieso Hamlet moet gaan lezen, bestelde ik deze meteen. Misschien word ik nooit een Shakespeare fan, misschien bevalt dit wel, we zullen zien. Maar voor die €2,30 kan ik er tenminste inschrijven en aangezien ik toch meestal een boete van minimaal een euro op mijn boeken heb bij de schoolbieb..

- The Picture of Dorian Gray (Oscar Wilde). Deze lazen wij in de vierde klas met school en wat ik er toen van gelezen heb beviel me toen helemaal. Dus deze moest besteld worden.

- A Walk to Remember (Nicholas Sparks). Ik houd van ALLES van Nicholas Sparks. Ik heb nu een boek of 4, 5 van hem gelezen en er is er nog geen één tegen gevallen. Voorspelbaar en vol met clichés? Ja. Heerlijk? Dat ook. Op vakantie neem ik The Best of Me mee, en zo werk ik langzaam het rijtje Nicholas Sparks' boeken af, tot ik ze ooit allemaal gelezen heb.

- Lunch in Paris (Elizabeth Bard). Dit boek staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje, omdat ik denk dat dit echt een boek voor mij is. Een Amerikaanse die op een Fransman verliefd wordt en naar hem verhuisd. Afgewisseld met recepten. Moet een top combinatie zijn!

- The Fault in Our Stars (John Green). DE zomer-hit van dit jaar volgens mij.

Dit blogje is misschien een tikkeltje saai, omdat het een opsomming is, maar ik wilde jullie gewoon nog een keer op Book Depository attenderen en daarnaast misschien nog wat tips voor de zomervakantie? Want niets is heerlijker dan in het zonnetje zitten met een goed boek.

2 opmerkingen

  1. Ah thanks! Ik heb op het moment echt een huge boete open staan bij de bibliotheek, doordat ik een x op vakantie was en m'n boekjes was vergeten in te leveren. Nou dan is dit een betere optie en zo creeër je ook nog eens een mooie collectie! Ik denk dat ik The Fault in Our Stars ook ga lezen deze vakantie. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke site! Jammer dat er (zo ver ik kan zien) alleen maar Engelse boeken op staan, maar misschien ook wel fijn: zo zou ik mijn Engelse leesvaardigheden op kunnen krikken zonder er veel geld aan uit te geven :)

    BeantwoordenVerwijderen