27 juli 2013 / Doel #44: Begin een travel journal

Al een tijdje stond een travel journal maken op mijn to-do lijstje, maar er aan beginnen vond ik nogal lastig. Hoe begin ik? Ik had al veel rond gespeurd op Pinterest en er zijn zoveel opties. Ik moest kiezen tussen een schriftje, notitieboekje of ringband. Ik besloot voor een ringband te gaan en mijn tante nam op een scrapbeurs twee ringen voor mij mee. Verder wist ik nog niet zo goed hoe ik het in wilde gaan vullen, maar toen ik het op mijn DZP lijst had gezet 'moest' ik er wel aan beginnen. Gewoon doen.

Ik begon met alles wat ik verzameld had van Londen (2011 ;)). Eigenlijk begon ik totaal onvoorbereid en moest ik tussendoor nog naar de Bruna om een liniaal, papier en een stanleymes te halen, maar laten we het daar maar niet over hebben. Ik koos een vrij random afmeting voor mijn boekje en begon gewoon met een wit vel, van alles erop plakken. Dit is het resultaat. Zoals je ziet nog vrijwel fotoloos, maar die moet ik nog afdrukken en worden vanzelf toegevoegd hihi.


2 opmerkingen

  1. Nou, dat ziet er toch hartstikke leuk uit? :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit. Als je zo doorgaat, komt er zeker een supertraveljournal uit. Ik ben trots op mijn creatieve nicht! Je tante (van die ringen)

    BeantwoordenVerwijderen