1 juli 2013 / FIT&RUNNING: Nope.

Fit: Nee.

Running: Ook niet.

Rampzalig: Ja.

De laatste keer dat ik heb hardgelopen? Ik moest ervoor in mijn Nike-app kijken, maar het was 7 april. Zeven. fucking. april. Dat is bijna drie maanden geleden. Zo'n ramp is het dus. Daarnaast heb ik af en aan twee keer per week gesport bij Curves. Gezond gegeten? Ik denk het dus niet. Dus Fit for summer? Eigenlijk helemaal niet. Wil niet zeggen dat ik niet gewoon lekker op het strand ga liggen en in jurkjes wil lopen (SUN WHERE ARE THOU?). Maar het had beter kunnen zijn.

Maar er aan gaan werken, dat wil ik wel doen. Als eerste moet ik nu wel weer gaan hardlopen en thuis sporten, want ik ben gestopt bij Curves. Na drie! jaar en bijna 500 keer geweest zijn, vond ik het wel genoeg. De openingstijden zijn niet fijn en een beetje afwisseling was gewenst. Wil niet zeggen dat het voor mij geen goed begin is geweest om te gaan sporten, want tot ik daar begon haatte ik sporten echt, echt heel erg. En nee, teamsports zijn nog steeds niet mijn ding, maar ik ben niet meer bang om mezelf in het zweet te werken. Ik vind het vaak zelfs leuk.

Afgelopen week ben ik vast begonnen met drie keer de Nike Training Club-app te gebruiken, wat is die leuk! Leuke, afwisselende work-outs met goede uitleg. Daarnaast krijg je rewards, en wat werkt er nou zo goed als beloningen? Na 60 minuten gesport te hebben, kreeg ik vijf leuke smoothie recepten, en waarschijnlijk ga ik ze nooit maken, het is toch leuk!

Zodra ik terug kom van vakantie, wordt het tijd om weer te gaan hardlopen. Hopelijk is er dan wat meer zon, als een zetje in de rug, maar ik ga het zeker weer doen! En op vakantie? Proberen te zwemmen plus als er plek over is in de koffer gaat mijn springtouw mee!

Gezond eten? Daar heb ik het voorlopig nog niet over ;)

1 opmerking

  1. Veel succes met het sporten! Mooi dat je de Nike Training Club-app leuk vind. Als je het sporten leuk vind, ga je het vanzelf wel vaker en regelmatiger doen. Ik heb ook een hele lange periode gehad waarin ik niet heb gesport, maar toen ben ik begonnen met hardlopen en weer wat meer gaan tennissen. Ik vond het zo leuk! Inmiddels ben ik weer een fanatieke sporter

    BeantwoordenVerwijderen