3 juli 2013 / Forever21 bestelling

Al een tijdje wilde ik graag bestellen bij Forever21. Goedkope kleding die er op de site in ieder geval heel leuk uit zag. En omdat vanaf 75 euro het gratis verzendkosten is, strikte ik mijn zusje om ook wat dingen mee te bestellen. Hier mijn deel van de bestelling!
Een wit basic shirtje was het eerste. Op het kaartje staat dat deze €5,75 kost, maar ik bestelde hem voor €3. Het is een fijn shirtje, maar niet de mooiste basic die ik heb. De stof is heel dun en doorschijnend en de hals is voor mij net iets te hoog. Toch is het voor die lage prijs een fijn shirtje.
Hetzelfde shirtje bestelde ik, voor dezelfde prijs, in het zwart. Deze lijkt heel anders! De hals lijkt lager, de stof iets dikker en hij zit ook gewoon mooier. Dit is dus een hele fijne basic!

Ik bestelde ook deze sporttop. Ik vind hem heel leuk en hij zit ook fijn met sporten. Niet te strak, fijn om in te bewegen. Ja, fijn topje! Hij kostte €9,75.
Ik bestelde ook deze super leuke pyjama met een schattig kort broekje met schaapjes en een dun, lila shirtje met de tekst 'keep count of your dreams'. Ik onthoud nooit wat ik droom, maar toch erg leuk :) Deze kostte. €14,90.

Deze super leuke strandtas, heel duidelijk op deze foto en zo, is perfect. Hij stonk verschrikkelijk naar verf toen ik hem binnen kregen maar die geur was best snel weg en hij is zo leuk! Deze kostte €12,90.
Als laatste bestelde ik nog deze leuke oorbellen. Super schattig en dat voor €1,90!

Daarnaast is de service bij Forever21 super. Gratis verzendkosten en dan binnen 2 dagen na het bestellen binnen, aangetekend. Ook waren ze vergeten de oorbelletjes van mijn zusje er bij te stoppen. Ik mailde dit dezelfde dag nog en de dag erna kwamen ze, weer aangetekend, binnen. Netjes!

Ik zou dus zeker aanraden om bij Forever21 te bestellen, behalve als je hele goede kwaliteit items wilt. Maar voor deze prijs heb je zeker leuke items!

2 opmerkingen

  1. Wat een leuke aankopen! Vooral de pyjama en de oorbellen vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen