8 juli 2013 / The Hangover Part III

Met vrienden naar de film zorgde voor flink wat discussie. Welke film gaan we heen? Mij maakte het niet zo veel uit, Man of Steel of The Hangover 3, als we met z'n allen gingen vond ik het sowieso wel leuk. Maar vooral Samy was nogal overtuigd dat Man of Steel de betere keuze was. Hij had in ieder geval drie punten hoger op IMDb. Uiteindelijk gingen we naar The Hangover Part III. Achteraf zeg ik, misschien hadden we toch beter naar Man of Steel kunnen gaan.


Ik heb natuurlijk ook deel 1 en 2 van The Hangover gezien en al kan ik me weinig meer herinneren van deel 2, deel 1 vond ik geniaal. Wie niet eigenlijk? Dus deze moest ook wel te doen zijn. Ja, en hij was te doen, maar erg goed vond ik de film niet. Het verhaal gaat weer over 'The Wolfpack', Alan en zijn drie 'vrienden'. Alan is los geslagen en na heel wat chaos gecreëerd te hebben, gaan ze op weg naar Arizona om hem daar naar een psychiatrische kliniek te brengen. Alleen onderweg gaat er een heleboel mis. Chow is back.

De film is soms best grappig hoor. Daar niet van. Maar de grapjes zijn een beetje hetzelfde als in de eerdere delen. En zo geldt dat eigenlijk ook voor de rest van de film. Alles is een beetje hetzelfde als in deel één en twee en niet meer origineel. Je kent de karakters, je weet wat er gaat gebeuren, want eigenlijk is de opbouw van de films precies hetzelfde. Ik had niet het gevoel dat ik naar een nieuwe, originele film zat te kijken, de verassing was er wel van af en dat vond ik wel jammer. De film is vermakelijk, maar daar blijft het dan ook bij.

Dus, als je moet kiezen voor Man of Steel of The Hangover Part III, dan zou ik nu zeggen, ga voor Man of Steel. Ook al heb ik die nog niet gezien. 

2 opmerkingen

  1. Jammer eigenlijk! Want deel I en II zijn wel erg leuk, nu ga ik maar wachten totdat ik een goede versie kan downloden hah. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik had gewoon gelijk xx jeboy

    BeantwoordenVerwijderen