20 augustus 2013 / 10 Reasons why... BACK TO SCHOOL

Vandaag was mijn eerste dagje terug naar school en ik had er zin in. Ik ken niemand anders die er wel zin in had. Maar waarom zou je er geen zin in hebben? Here's 10 reasons why..

 1. De vakantie heeft lang zat geduurd. Ik had de laatste paar dagen niks meer te doen. Ja, lui op de bank hangen en tv kijken, maar ik wil dingen DOEN en nu kan dat weer!
 2. Het is ook wel fijn om weer een beetje ritme in je leven te hebben. In plaats van op te staan wanneer je zin hebt, gewoon weer netjes om 7 uur je bed uit en ook op tijd je bed in. Daarnaast op normale tijden eten, drinken, sporten.
 3. Elke dag je vrienden weer zien! Dit is natuurlijk mits je met je vrienden op school zit, maar bij mij is dit wel het geval en ik vind het heerlijk om gewoon iedereen elke dag weer te zien.
 4. Je kan je nieuwe schoolspullen in gebruik nemen. Ik hou van schoolspulletjes kopen, en koop ook vaak dingen die ik niet perse nodig heb, maar het is gewoon allemaal lief, leuk, schattig. Favoriet bij mij was dit jaar toch echt HEMA! Schattig washi-tape, leuk kaftpapier, ik wilde alles wel mee naar huis nemen.
 5. Voor mij is het geen probleem om ook weer iets te leren. Na een vakantie waarin je hersenen een beetje stil staan, is het ook wel fijn als ze moeten werken. Vooral bij de vakken die je interessant vindt, komt dit helemaal goed.
 6. Uitval! Niks is heerlijker dan op school komen en horen dat je i.p.v. drie uur al om twaalf uur thuis op de bank zult zitten.
 7. Als je je een keer leuk aankleed, zien meteen veel mensen dit, en het is natuurlijk helemaal leuk als je complimentjes krijgt!
 8. Hoe heerlijk is het, dat wanneer je je door je huiswerk geploeterd hebt, daarna een grote streep/krul/etc. er doorheen kunt zetten. Klaar!
 9. Ze zeggen dat je schooltijd de beste tijd van je leven is. Ook al heb je het misschien niet altijd door, je moet er toch maar van genieten. Veel vrije tijd, lange pauzes..
 10. Alles is nog nieuw, leuk, gezellig! Over een paar weken klaag je wel anders, wanneer je door de regen naar school toe fietst. Nu valt het allemaal nog wel mee :)

2 opmerkingen

 1. Leuk artikel! Zo lijkt het ineens een stuk leuker om naar school te gaan, haha. Ik ga gelukkig eerst een half jaar stage lopen voordat ik naar school hoef!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook zin in! Vooral omdat je toch een beetje uitdaging nodig hebt, en school is niet altijd leuk, maar biedt meestal wel genoeg uitdaging om je lekker bezig te houden. En niet te vergeten die spannende examens voor jou aan het einde, en de studiekeuze die je gaat maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen