8 augustus 2013 / I like what you do to my hair

Al een tijdje pin ik alles wat ik ooit nog zou willen doen met mijn haar op Pinterest. Maar laat ik nou niet zo handig zijn met mijn haar. Het is te lang om het zelf te kunnen doen, want met krullen o.i.d. kan ik gewoon niet bij de achterste, langste plukken. Gelukkig heb ik een vriendinnetje, Ilse, die al die prachtige hair-do's kan maken en het ook nog eens leuk vind. En dus hadden we een 'hair'-date. We wilden eerst eigenlijk een tutorial maken, maar dat bleek te ingewikkeld. Dus deden we gewoon mijn haar en maakten we er foto's van.

We gebruikten deze tutorial van The Beauty Department. Ze noemen het hier 'party prep pony'. Bij ons is het pony gedeelte helemaal weggevallen en was het ook niet party prep haar, naar mijn mening. Het is namelijk schattig haar, leuk voor bij een jurkje op een bruiloft of misschien zelfs wel gala-proof. Ik vond het eindresultaat goed gelukt en het bleef ook heel goed zitten.

Het kapsel is rommelig, maar toch georganiseerd. Onderop zit een grote lus, daarboven leg je twee knopen en daardoor heen zit een vlechtje. Het leuke hiervan vind ik het speelse, romantische uiterlijk. Maar ook dat je de kleurverschillen in mijn haar goed zit. Ja, dit zou ik wel vaker willen doen. Het enige nadeel ervan is dat je gewoon eerst 1,5 uur bezig bent met het maken ervan. Eerst alles krullen duurt natuurlijk al een eeuwigheid, hoe langer je haar, hoe langer je daar mee bezig bent. Het is dus geen elke dag iets, maar met een speciale gelegenheid, waarom niet?


2 opmerkingen

  1. Heel erg mooi! Heel boho. Vaker doen, je hebt er prachtig haar voor! Fijne blog ook, ik volg je!

    BeantwoordenVerwijderen