21 augustus 2013 / Running Diary #1

Nu dat ik weer begonnen ben met hardlopen (!!) moet ik natuurlijk ook weer netjes een verslagje gaan bijhouden. Ik ben natuurlijk pas weer een weekje bezig, en aangezien mijn conditie helemaal weg was, is het nog niet zo veel, maar hé, ik ben weer begonnen!

Afgelopen week heb ik drie keer hardgelopen en dat zal ook mijn streven zijn voor de komende tijd. Ik heb geen schema, ik ben ondertussen vaak zat begonnen met hardlopen om dit een beetje uit mijn hoofd te weten en daarnaast wil ik gewoon rustig aan beginnen. De afgelopen week heb ik daarom ook elke keer 2 minuten gelopen en daarna een minuut gewandeld, en dat acht keer. Binnen die week zag ik al het verschil dat ik iets sneller liep, dus deze week gaan we er een minuutje bij plakken denk ik zo maar, ik kijk gewoon een beetje wat ik aan kan en wat ik fijn vind lopen.

KM's: 8,85
Gemiddelde snelheid: 8"08/km
Mood: YAY!

4 opmerkingen

  1. Good work! Looks like you are doing great. Thanks for sharing! Xo, M&K at brewedtogether.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes met het opbouwen van je nieuwe record's
    RESPECT.......!!!

    BeantwoordenVerwijderen