7 augustus 2013 / ZooPark Overloon

Een hele tijd geleden won ik op VakantieVeilingen twee kaartjes voor ZooPark Overloon. Af en toe kijk ik eens rond en heel soms bied ik ergens op, vaak zonder na te denken. Dat was bij dit ook het geval, want het was toevallig dat de dierentuin heel dichtbij was. Hij had namelijk best 150 km verder kunnen zijn (al wist ik stiekem wel dat Overloon niet heel ver weg was ;)). Maar ja, voor die paar euro, kon ik ze niet laten liggen en toen had ik dus twee kaartjes. Toen we terug kwamen van vakantie besloten we om meteen de kaartjes te gebruiken en een dagje naar de dierentuin te gaan.

Ik was nog nooit in deze dierentuin geweest en had er niks over opgezocht, dus welke dieren er waren wist ik niet. Uiteindelijk bleek dat ze veel aapjes hebben (die witte zijn mijn favoriet!), maar weinig tropische dieren. Het park is verder niet heel groot, maar je kan je er wel een ochtend vermaken. Verder is het park heel groen dus lekker om doorheen te lopen. Het is niet mijn favoriete dierentuin, gewoon omdat hij wat kleiner is en niet veel tropische dieren heeft. Maar ik heb me zeker vermaakt met de aapjes, cheetahs, etc. Er is een vlindertuin waar ik deze vogel spotte, maar ik hoorde een vrouw naast me zeggen dat ze al minimaal 10 jaar in de dierentuin komt en dit de eerste keer is dat ze een vlinder zag dus hoop er maar niet te veel op ;)


1 opmerking

  1. Blijft leuk een dierentuin! Hier ben ik vroeger vaak geweest!

    BeantwoordenVerwijderen