12 november 2013 / 50 dagen tot 2014

Nog maar 50 (!!) dagen tot 2014. 50!! Lianne blogde erover met het idee om tussen de 10 - 15 doelen te stellen voor de laatste 50 dagen. Om 2013 een knaller einde te geven.

2013 was absoluut geen slecht jaar. Ik heb veel leuke dingen gedaan (MUN, Disneyland, Parijs, Portugal, leuke concertjes en nog veel meer!) maar sinds de zomervakantie is het een beetje bergafwaarts gegaan. Gewoon omdat ik het super druk heb en alles niet zo gaat zoals ik wil. Tijd om deze laatste dagen even om te draaien en te zorgen dat het gaat zoals ik wil! Niet te veel puntjes op je lijstje, want dan is het niet meer leuk, maar gewoon wat kleine dingetjes die je nog wilt doen of aan wil werken. Dit is mijn lijst!

LOOP 5 KM HARD: Als ik mijn planning volg, zou ik op 11 december de laatste dag van mijn schema hebben en 5K kunnen lopen. Ik ben van plan gewoon mijn schema te volgen en lekker 1 à 2 keer per week hard te lopen. Misschien nog wat krachttraining erbij. Zou mooi zijn!

KIJK 4 DOCUMENTAIRES: Documentaires kijk ik eigenlijk veel te weinig, terwijl ik het vaak super interessant vind. Aangezien dit doel ook op mijn DZP lijst staat, en dit de beste tijd is om in bed te kruipen met een filmpje, vond ik het tijd om deze ook eens te voltooien.

GA NAAR DE EFTELING: Ik hou hou hou van de Efteling. Echt, ik voel me daar zo thuis, ik zou er wel willen wonen. Er is echter één grote schande: ik ben nog nooit naar de Winter Efteling geweest. En daar wil ik dit jaar een einde aan maken!

ROND MIJN PROFIELWERKSTUK AF MET EEN TEVREDEN GEVOEL: Als het goed is, krijgen we deze week de feedback op de voorlopige versie van ons profielwerkstuk terug. Ik heb geen flauw idee hoeveel we nog zullen moeten aanpassen, maar dit willen we zo snel mogelijk doen, ruim voor de deadline van 10 december, en dan hoop ik het met een goed gevoel te kunnen inleveren.

SLAAP ÉÉN WEEK LANG 8 UUR PER NACHT: Slaap wil er nog wel eens inschieten. Ik streef altijd naar 8 uur per nacht, maar niet altijd lukt dit helemaal. Om me voor te bereiden op de nog lange winter, waarin ik altijd zo ontzettend moe ben, ga ik een week lang 8 uur (of meer) per nacht slapen.

MAAK KERSTKOEKJES: Ik bedoel, hartstikke lekker en leuk om te doen, bake some christmas cookies :)

HOUD EEN HUISHOUDBOEKJE BIJ: De laatste tijd heb ik redelijk veel geld uit gegeven. Veel concertkaartjes gekocht, veel losse dingetjes gekocht. Het wordt tijd dat de hand even op de knip gaat. Ik moet nog zoveel treinkaartjes betalen, wil nog zoveel sparen.. Even realiseren wat ik uitgeef is nodig! Deze week nog haal ik een schriftje en alles, maar dan ook alles gaat opgeschreven worden.

LEES NOG MINSTEN 5 BOEKEN: Nadeel van veel moeten lezen voor school is dat je niet meer bij komt met je eigen leeswerk. Zo ligt bij papa het boek 'Skippy tussen de sterren' al zo lang met de bladwijzer halverwege. Ik heb elke keer maar tijd om een hoofdstukje te lezen en aangezien het boek bijna 700 pagina's heeft..

HAAL GEWOON F*CKING GOEIE CIJFERS: Spreekt voor zich lijkt me. I can do this.

DOE IETS MET KERST WAARDOOR HET LEUK LEUK LEUK WORDT: Ik ben niet zo'n kerstfan. Ik weet niet, niet mijn favoriete feestdag. Tijd om iets te bedenken waardoor het the best wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen