7 november 2013 / Hottest boys in town

Zodra ik klaar ben met werken, check ik altijd mijn telefoon. Gemiste whatsappjes, Twitter checken, Facebook-stalken. Toen ik vanmiddag mijn telefoon erbij pakte, zag ik iets over Chef'Special en Facebook. De dag ervoor had ik meegedaan aan een soort prijsvraag, je kon kaartjes winnen voor de avond erna, maar toen ik niks meer daarvan gehoord had, was ik er vanuit gegaan dat ik het niet was geworden. Echter, nu zag ik het volgende berichtje staan:Slechts 4 uur van tevoren gestuurd, maar toch, ik kon erbij zijn! In eerst instantie dacht ik nee, dat gaat hem niet worden. Het was ondertussen al kwart over 5 en ik dacht echt dat het nou zou gaan lukken. Ik liep scheldend boven rond, en vertelde wat er was, maar toen een college van me zei: 'Waarom niet?', toen dacht ik ook waarom niet? Ik begon met bellen en na een uurtje waren we onderweg.

Iets voor achten kwamen Evi en ik voor de MTV Store in de Kalverstraat aan en er stond al een hele rij. We gaan aan de linkerkant staan, de rij staat rechts en is al langer. Wanneer het 8 uur is, komt een mevrouw met de gastenlijst naar buiten. De man die buiten staat zegt 'Oké, iedereen die op de gastenlijst staat mag via links naar binnen!' Wij stonden dus helemaal goed :) Daarna wordt het nog even spannend, want we staan niet op de gastenlijst. Gelukkig hoef ik alleen even mijn Facebook berichtje te laten zien, en het is goed.

Snel lopen we door naar voren, maar omdat we als een van de eerste waren staan we helemaal vooraan! Ik weet niet hoe het komt, maar dit is nu de vierde keer dat ik Chef'Special live zie, en alle keren heb ik vooraan gestaan. Geen probleem natuurlijk ;)Ondertussen is er al een lekker sfeertje en als dan ex-TMF Presentator Amir Charles het podium op komt om Chef'Special aan te komen, ben ik al helemaal hyped. Het is ongeveer een half jaar geleden dat ik ze live heb gezien, en dat is alweer veel te lang geleden! De setting is super intiem, ik denk dat er ongeveer 75 mensen zijn, en daarnaast spelen ze deels akoestisch. Heerlijk.

Daarnaast spelen ze ook nog een aantal van mijn favoriete nummers. Natuurlijk komt de nieuwste single Peculiar voorbij, maar daarnaast ook Biggest Monkey welke heerlijk blijft, en een nieuw (heerlijk!) nummer van het aankomende album, Julie (zie hieronder). Als ze dan ook nog eens My Night Off doen, voor het eerst akoestisch, ben ik helemaal blij, want dat is mijn favoriet!

Daarnaast mag ook even gezegd worden dat the boys er gewoon heerlijk uitzien. Vooral Wouter (de drummer) is favoriet bij mij en Evi. Ik bedoel, die oogjes, die lach? Cutie.
Na afloop kregen we ook nog een leuke goodiebag en jeetje, wat ben ik blij dat ik gewoon heb kunnen gaan én dat ik er 7 februari weer bij ben!

En jongens, volgende keer wil ik ook mee chillen naderhand.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen