2 november 2013 / The Self Help Hipster


Een van mijn favo blogs is al een hele lange tijd The Self Help Hipster. Deze Nederlandse chick, die in het Engels schrijft, is self help liefhebster en deelt dit via haar blog. Naast dat iedereen op zijn tijd wel een beetje self help kan gebruiken, heeft ze ook een geniale schrijfstijl en een heerlijke dosis zelfspot. Daarnaast heeft zo'n blog mijn voorkeur boven een dikke pil met daarin tips, omdat dit in brokjes komt. Gewoon kleine stukjes informatie en dingen die je kunt toepassen. Hierdoor is het, wil je iets toepassen, gewoon makkelijk om iets met de stukjes te doen. 

Wat ik het aller-, allerleukste vind aan de blog van Lianne, is het feit dat ik gewoon instant happiness ervaar zodra er een blogje online komt. Niks mis met leuke beautyblogs en fashionartikeltjes, maar een beetje inhoud in een blog is een welkome afwisseling.

Waarom ik hier nou zo opeens over blog? Nou, zoals je al op de foto hierboven ziet staan, geeft Lianne 30 november en 14 december workshops! Workshops waarin ze het heeft over haar e-book 'Law of Attraction' en haar nieuwe e-book 'Habit & Habit Change'. Ik las het artikel en drie minuten later was het mailtje verstuurd. Waarom ook niet ;) Daarnaast vind ik allebei de onderwerpen ontzettend interessant en geloof ik dat je als je iets wilt veranderen aan jezelf, je dat ook zelf moet doen. Tuurlijk, een beetje hulp kan geen kwaad, maar de meeste stappen zul je zelf moeten zetten oftewel 'self help'.  

Daarnaast ben ik nog nooit in Rotterdam geweest, en heb ik zo de tijd om van tevoren wat rond te wandelen, de stad te proeven en ergens lekker te lunchen. Leuk leuk ik heb er nu al zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen