30 januari 2014 / Business chique

Halverwege maart ga ik voor alweer de derde keer naar Engeland om deel te nemen aan de Model United Nations. Hier heb ik al vaker over geschreven, dus als je daar meer over wilt lezen zoek dan op Model United Nations of MUN in de zoekbox, maar kort gezegd speel je de Verenigde Nations na. Super leuk, maar ook heel erg formeel en daarbij hoort dus een formele outfit! Ik heb wel wat nette dingen in mijn kledingkast, maar er zitten best wat regeltjes aan gebonden en veel rokjes en jurkjes zijn dus net iets te kort. Tijd om wat leuke dingen te kopen!Na voor mezelf het bovenstaande moodboard gemaakt te hebben met wat ik leuk vind, bleek dat in ieder geval een zwarte pantalon nodig had. Mijn favo outfits bevatten een zwarte pantalon, een lichte top en een blazer. Andere outfits die ik erg gaaf vind, zijn die met een high waisted rok. Ik besloot dat dit twee items zijn die ik in ieder geval sowieso nodig heb, en vanaf daar kan ik verder werken. De laatste tijd zijn de twee webshops die ik het eerste open altijd ASOS en Zalando. Deze keer koos ik voor Zalando, omdat daar terug sturen zo makkelijk is en bij een broek kan dat nog wel eens nodig zijn. Ik selecteerde op prijs laag - hoog, want er groeit nog steeds geen geldboom in mijn tuin, en kwam al snel deze broek van Dorothy Perkins tegen. 5 minuten later had ik hem besteld.


Nu nog even hopen dat hij goed zit, maar wat mij betreft is dit de beste pantalon. Pantalons zijn vaak wat loszittender, wat ik lastiger combineren vind, dus deze is ideaal. Zodra deze binnen is, ga ik matchen en kijken wat ik verder nog nodig heb. Blousjes? Jasjes? We'll see.

4 opmerkingen

  1. Mooi!! Ik ben nog steeds opzoek naar een mooie zwarte broek…

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er erg mooi uit. Ik moet ook nog steeds een zwarte broek kopen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ga je dit jaar ook mee? Wist ik niet haha ik ga ook mee!

    BeantwoordenVerwijderen