15 januari 2014 / Cheffie happiness

Als je mijn blog al een tijdje volgt, dan heb je gemerkt dat ik al vaker over Chef'Special heb geblogd (1, 2, 3, 4). I'm turning into a die-hard. Maakt verder niks uit, want ik word elke keer wat meer verliefd. Want ja, ik ben afgelopen vrijdag WEER naar een concert geweest. Dit keer was het de try-out voor het nieuwe album, Passing Through, wat al heel snel uit gaat komen, in de 013 in Tilburg. De derde try-out, maar het leek alsof de boys het alweer maanden en maanden deden. Het was alweer ultieme liefde.


Ze speelden flink wat nummers van het nieuwe album, waaronder Julie die ik bij de MTV show al gehoord had, maar ook Peculiar en In Your Arms, de singles die al uit zijn. Daarnaast ook nog wat andere nummers, waaronder Carnivore die damn awesome was. Waarbij ik die-hard carnibal heb gezongen in plaats van carnivore, maakt niks uit joh. Die later overging in de meest geweldige cover van Can't Hold Us.

Maar wat het allerbelangrijkste is, is dat tijdens een Chef concert ik ultieme happiness voel. De eerste keer op Appelpop was dit al, maar dat was een hele dag en ik wist niet of dit aan Chef'Special lag of niet. Na vier keer weet ik dat honderd procent zeker. Hoe zij je meenemen in de tekst, de woorden laten voelen, het is gewoon fucking awesome. Daarom dat dit blogje ook zo zwaar onsamenhangend is. Het is een bonk liefde gebaseerd op niks behalve muziek.
Dat de band gewoon ook zo aardig en down to earth is, is natuurlijk helemaal geweldig. Na de show kwamen ze nog naar de merchandise. Na de setlist gescored te hebben (wat eerst niet mocht, dus puppy eyes were necessary) heb ik er een krabbeltje door ieder op laten zetten, even gebabbeld en gezegd tot ziens. Want ja, tot ziens. Nog drie shows op de planning. Drie keer ultieme happiness.

2 opmerkingen

  1. Klinkt als een leuke band! Leuk als je ergens zo fan van bent!

    BeantwoordenVerwijderen