28 januari 2014 / What I've been up to?

Mijn blog is een beetje dood. Eigenlijk al sinds augustus vorig jaar, maar ook op dit moment gaat het niet heel lekker. Na 1 januari heb ik mezelf nog geprobeerd te motiveren om te  bloggen, maar het lukt even niet. Ik wil HEEL graag, maar het feit dat ik dit blogje nu in een minuutje of 5 probeer te schrijven zegt al zat. School is een hel en elke 5 minuten vrije tijd die ik heb zijn volgepland. Maar voor nu; kort een overzichtje waar ik mee bezig ben en wat de planning is.School
Over ongeveer drie maanden beginnen de examens al. DRIE maanden. Ik heb nog nooit een schooljaar gehad dat zo snel voorbij ging. School is nu gewoon even heel hectisch. Alles is veel, veel is moeilijk, en ik heb standaard een gevoel van HELP, het overzicht ben ik een beetje kwijt. Aan de andere kant is alles wel afstrepen. Mijn doel is om met alleen maar (afgeronde) zevens, of hoger, de CE's in te gaan. Dit moet goed komen, maar daar ben ik dus hard mee bezig.

Volgend jaar?
Het is ook alweer een tijdje geleden dat ik over mijn studiekeuze geblogd heb. Voor mezelf ben ik daar nu wel een beetje uit. Ik heb 13 februari nog een meeloopdag in Leiden, maar mijn gevoel roept heel hard politicologie in Nijmegen en ik denk dan ook dat dit het gaat worden. Nog niks officieel, even nog de 13e afwachten, maar ja, voor mezelf heb ik de keuze al een beetje gemaakt :)

Sporten, wat is dat?
Op 1 januari was ik weer fanatiek begonnen met sporten. Dit heb ik twee weken die hard volgehouden, minstens 3 keer per week. En nu heb ik alweer meer dan twee weken niet hard gelopen. Deels ligt het aan tijdgebrek, aan de andere kant is het ook een stukje luiheid. Iets in mij wil op dit moment liever thee drinken en series kijken, of borrelen met vriendinnen of collega's, dan hardlopen. Maakt niet uit. Komt wel weer. Ik geef dit nu heel veel ruimte.

Budget
En dat budget waar ik een paar weken geleden over blogde? Nou, de dag erna hoorde ik dat mijn donderdagmiddag terug was, dus dat scheelde weer! Toch heb ik veel bijgehouden. Niet alles, alle kleine bedragen vind ik lastig om bij te houden en daar moet ik dus nog even aan gaan werken, maar het is toch goed om te zien waar veel geld heen gaat. Na 1 februari zal ik erover bloggen.

Verhuizen!
En dan als laatste nieuwtje; ik ga verhuizen! Met mijn mama gaan we verhuizen naar een schattig huisje binnen Rosmalen. Het is een heel oud huisje, uit 1910, en er moet wel wat aan gebeuren, maar mijn opa is vroeger schilder geweest, dus dat helpt al heel erg! Ik baal wel een beetje dat ik zelf weinig kan helpen, maar ik probeer in ieder geval te zorgen voor eten en drinken daar, en af en toe wat te helpen. Wat ook heel leuk is: ik kan dus leuke kleurtjes uitkiezen en nieuwe meubels! Ik ben nog druk bezig maar ik geef vast een hint; roze :)

Ondertussen denk ik na over een soort weekly diary, maar daar denk ik nog even over na. Zou wel zorgen voor wat activiteit hier en wat motivatie voor mezelf. Of toch ploggen ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen