22 april 2014 / 25 x Happiness

Regelmatig kom je tegenwoordig op het internet artikeltjes tegen waarin bloggers delen waarom ze zo gelukkig zijn op dit moment. Hele challenges worden er ook omheen gecreĆ«erd. Deze blogjes zijn vaak mijn favoriete blogjes om te lezen. Ik zoek zelf ook altijd heel erg naar de fijne dingen in het leven en dit soort stukjes helpen je heel erg om alles te waarderen. Nu moet ik zeggen dat ik de laatste tijd niet meer zo'n geluksgevoel heb gehad als ik eerst wel eens had. Zo'n vlaag van warmte, waarin je je beseft dat je on top of the world bent. Gelukkig weet ik heel goed waardoor het komt, het gemis van papa voornamelijk. Daarentegen besef ik me ook maar al te goed dat ik in de laatste weken van het ds. Pierson college zit en daar wil ik van genieten. Dus probeer ik mezelf te realiseren hoe fijn ik heel veel dingen vind. Vandaag 25 mooie, leuke, lieve momentjes.
 • LSD met het allerbeste leerjaar wat je je kunt bedenken
 • Bijna elke ochtend een groene smoothie hmm.
 • Een hele hele strakke planning maken om te leren voor de examens met goede moed dat je hem ook echt kunt volhouden

 • Het gala wat shit was maar wel met al mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes
 • Vrijdag naar Amsterdam met school!
 • Omdat we vrijdag toch in Amsterdam zijn met school de treinkaartjes kopen voor de zomervakantie :)

 • Paaspop met mijn beste vriendinnetje om voor de tiende keer Chef'Special te zien
 • Lana del Rey weer een beetje herontdekken - het concert is alweer bijna een jaar geleden maar was zo fijn

 • Lieve leuke mensen leren kennen op school door mijn laatste tripje naar Engeland ooit
 • Een heleboel Vampire Diaries en Originals afleveringen achter elkaar kijken
 • Naar huis fietsen en mijn zonnebril op moeten doen
 • Dat het wel handig is dat ik op hakken kan lopen en niet zo snel pijnlijke voeten heb :)
 • Mooie Postcrossing kaartjes in de bus krijgen
 • Dingen van je To Do List afstrepen
 • Beseffen dat je hele fijne leraren hebt
 • Dat het al licht is als ik 's ochtend op sta - ook al is het zo vroeg
 • Een weekplanning maken samen met mama met een heleboel lekkere gerechtjes
 • De hoeveelheid selfies met allemaal mooie mensen op mijn telefoon
 • Jurkjes aan kunnen zonder het belachelijk koud te hebben
 • Ondanks mijn magere horecaloontje ontzettend veel van mijn werk houden en het met plezier doen!

4 opmerkingen

 1. Wat heb je een prachtige lay-out! Leuk artikel ook:) Ik herken de eerste foto van Facebook haha. Ik ken (het zijn vrienden van een paar van mijn vrienden) een paar meiden van je school. Willeke en Yvonne bijvoorbeeld. Wat grappig! De wereld is echt klein. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel! Ik heb je blog even gevolgd met bloglovin' :) je hebt echt een mooie blog!

  BeantwoordenVerwijderen