27 april 2014 / Things I look forward to

In deze zware tijd voor de examens, waarin ik dagen niet buiten kom en uren met mijn hoofd in de boeken zit, word ik af en toe een beetje moedeloos. Het lijkt alsof ik de rest van het jaar nog wel zo zit te leren, terwijl het eigenlijk nog maar een paar weken is. Daarom heb ik af en toe een lijstje nodig met dingen om naar uit te kijken.

2 mei: Miley Cyrus concert

Volgende week zit ik rond een uur of 8 's ochtends in de trein richting Amsterdam om bij de Ziggo Dome voor de deur te gaan liggen met mijn zusje. We hebben staanplaatsen bij het Miley-concert (als het door gaat tenminste, ze lag de hele week in het ziekenhuis) en we willen front row. Hopelijk is het een beetje mooi weer, want dan vind ik het wachten geen ramp. Ik heb er heel veel zin in zelfs! Oh en in het concert natuurlijk ook ;)

31 mei: Jersey Boys
We hadden het Postcode loterij lot van papa nog niet opgezegd, dus van de week lag er opeens een brief op de mat. Wat bleek; we hadden kaartjes gewonnen voor de musical Jersey Boys! Samen met mijn zusje ga ik hier nu 31 mei heen, ik ben heel benieuwd. Ik ben ook al jaren niet meer naar een musical geweest, m.u.v. de schoolmusical, ik denk dat de laatste keer Crazy Shopping in 2010 was.

25 juni: One Direction

25 juni wordt voor mij de tweede keer One Direction. Ik ben geen die-hard fan, maar samen met een vriendinnetje wordt dit super gezellig. Lekker fangurrlen.

26 juni: diploma uitreiking
Ik kan niet wachten tot ik dat papiertje eindelijk in mijn handen heb. Na zes jaar (hard) werken ben ik aan de ene kant blij als ik dadelijk van vakken als wiskunde af ben. Aan de andere kant ga ik de middelbare school wel heel erg missen. Toch wordt deze dag heel erg leuk. Een afronding van een hele mooie schooltijd. En oh ja, ik ga speechen dus als iemand idee├źn heeft :)

30 juni: Vakantie :)
30 juni ga ik op vakantie en ik heb er zo ontzettend veel zin in. Drie weken interrailen met Janieke en jeetje, ik kijk er zo naar uit. Nieuwe steden, nieuwe culturen, nieuwe ervaringen. Zo- ontzettend- veel zin in!!

En de volgende dingen kijk ik ook heel erg naar uit, na de examens:
- Niet meer leren- Veel lezen- Heel veel feestjes

Nog maar een maand. Met deze dingen in mijn achterhoofd moet het te overleven zijn.

4 opmerkingen

 1. Leuke dingen om naar uit te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad leuke dingen om naar uit te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een programma zeg !!!!!
  erg druk maar wij denken ook wel erg leuk
  geniet ervan !!!! gr. o+o

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hii girl! We read you're going to a One Direction cocnert and so we just wanted to let you know we launched our style blog dedicated to fashionblogger, youtuber, mixer and directioner Malu Swartjes! She makes the most hilarious 1D videos on YT, they’re the best! On her own blog she also writes about the 1D girlfriends style, but we totally love HER style too! Which is why we made this blog malu1dstyle.tumblr.com We hope you’d like to check it out, and If you like 1D you should really check out her videos:) Thanks! X

  BeantwoordenVerwijderen