29 april 2014 / Three DIYs I'm dying to try

De laatste tijd word ik overspoeld met leuke links naar DIY projecten. Leuke uitnodigingen voor feestjes om zelf te maken, sieraden-opberg-systemen, je kan het zo gek niet bedenken of ik kom het tegen. Kriebels om het allemaal uit te proberen krijg ik er van, maar nu zit het er even niet in. Dit zijn de drie die ik het allerliefste meteen nu zou maken!
DIY Dip Dye Placemats (bron)
Allereerst een ode aan deze blog die ik pas ontdekt heb. Volgens mij is de blog rete-populair en was ik zowat de enige in heel blog-lezend Nederland die hem nog niet kende, maar ik ben er gek op. Prachtige fotografie en hele leuke DIYs. De eerste die ik tegenkwam, zijn deze gave placemats. Ik hou, ook al wordt zo vaak gebruikt, nog steeds ontzettend veel van Dip Dye en deze wil graag eens uitproberen. Misschien met peachy kleuren of juist grijs en zwart. Gaaf!
DIY Laundry bag (bron)
Nu gooi ik altijd mijn kleding maar op de grond om het een keer in de zoveel tijd mee naar beneden te sjouwen. Hoe ideaal is zo'n leuke zak die je gewoon makkelijk mee naar de wasmachine kan nemen zonder onderweg 10 paar sokken te verliezen? Deze MOET ik maken, hij is ideaal!
DIY Celery Stamped Art Prints (bron)

Als laatste dit super gave kunstwerk. Ik ben nog bezig met de muren op mijn slaapkamertje opvullen en ben op zoek naar unieke stukken. Zo heb ik een prachtige zeefdruk van Chef'Special gekocht (die nog even een mooi lijstje moet krijgen) en wil ik iets leuks doen met mijn Postcrossing kaarten. Dit bleekselderij kunstwerk vind ik ook erg leuk en wil ik graag aan mijn muren hebben hangen.

Hebben jullie nog leuke DIY-projecten die je binnenkort graag zou willen doen? En wat is jullie favorieten manier om al deze projecten te bewaren?

1 opmerking