27 mei 2014 / exam journal part 2 (and hopefully last)

Alweer 5 dagen geleden maakte ik de laatste twee examens. Lijkt nog geen dag geleden, mijn hoofd zit nog best wel in de 'school' mode, ik heb nog niet echt het gevoel vakantie te hebben. Hierbij mijn laatste updatetje omtrent de examens.

Dag 9: wiskunde

Wiskunde is niet per se mijn beste vak en ik heb dan ook in de meivakantie een examentraining gevolgd. Het examen was niet heel makkelijk, maar toch denk ik dat er wel een voldoende in zit. Niet veel hoger dan een 5,5, maar een 5,5 moet hem toch wel zijn geworden hoop ik. Toch durf ik het niet met honderd procent zekerheid te zeggen, omdat ik niet bij alles een antwoord had en daarnaast je niet altijd weet of je het goede gedaan hebt natuurlijk.

Dag 10: Frans
Frans is een van mijn easy peasy vakken en ik ging dan ook vol vertrouwen dit examen in. Bleek ook correct te zijn; terwijl iedereen tijd te kort had, had ik nog een kwartiertje over. Daarnaast zit mijn cijfer ergens rond de 8, hartstikke fijn!

Dag 11: Aardrijkskunde
Twee vakken op de laatste dag is absoluut niet fijn. Voor aardrijkskunde had ik dan ook niet heel goed meer geleerd. Ik merkte dat ik wat kennis miste en hij ging dan ook niet super goed, maar ik hoop wel zat puntjes bij elkaar gesprokkeld te hebben.

Dag 11: Engels
Engels is mijn beste vak en ik zei van tevoren al dat ik zou huilen als ik lager dan een afgeronde 8 zou staan. Nu is dat ook zeker gelukt, het was een makkelijk examen na iets meer dan een uurtje was ik al klaar. Toen we 's middags met biertjes in het park zaten en met zijn allen gingen nakijken, bleek ook dat ik hem goed gemaakt had en voor die 8 gemiddeld totaal niet bang hoefde te zijn.

Nu nog 16 dagen tot de uitslag, en ik ga er wel vanuit dat ik geslaagd ben. Je weet nooit, misschien ben ik wel gezakt of heb ik een her, maar ik heb er wel een oké gevoel over. En nu is het vrijheid! Ik moet er nog heel erg aan wennen en ben heel erg bang voor verveling dus als mensen nog leuke ideetjes hebben - let me know!

2 opmerkingen

  1. Yaaay! Nu het wachten op het verlossende telefoontje (maar niet te veel bij na denken natuurlijk, duurt nog wel even immers!). Toen ik jaren terug klaar was met mijn examens ben ik vooral veel vrienden van mij gaan bezoeken, die wonen overal en nergens in Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is fijn, heb je alle tijd voor :)

      Verwijderen