5 mei 2014 / Favourite webshop: ASOS

Wanneer ik een beetje geld heb, en ook de kriebels om dit geld uit te geven, is het eerste wat ik doe de ASOS app openen. Oké, ook al heb ik geen geld, ik open de app heel erg regelmatig. Ook de website staat bij mijn meest geopende sites. Er is iets bij de site wat mij aantrekt. Ik wil kopen kopen kopen. Alles is leuk. En voor elk iets kan je er wel wat vinden. Voor everyday life tot een gala, altijd vind je er wel iets voor die occasion. Ik tenminste wel. En daarnaast een ode aan webshops die gewoon geen verzendkosten rekenen. De kans dat ik dan iets bestel is 10 keer zo groot.

Want wat kocht ik er allemaal eerder?Alles wat ik tot nu toe besteld heb, ben ik zo tevreden over. De maten hebben tot nu toe altijd geklopt en de kwaliteit is goed. Alleen het zwarte gala jurkje had wat kleine gaatjes, maar toen ik dit meldde, hebben ze meteen een nieuwe gestuurd. De service is dus ook nog eens geweldig. Oh, en heb ik al gezegd dat de sale ook nog eens de beste sale is die er  bestaat? Ja, ASOS is zeker weten mijn favoriete webshop. Oh en ik heb van de week weer iets leuks besteld dus zodra dat binnen is zal ik het delen.

1 opmerking

  1. Ik hoor er altijd veel over, maar ik heb er nog nooit wat besteld. Ik zal eens kijken!

    BeantwoordenVerwijderen